„Honor“ pristatė naująją „Pad 9“ planšetę: Barselonoje pademonstruotas modelis su atspindžiams atspariu ekranu, „Qualcomm“ procesoriumi ir talpia baterija

Lukas Snarskis

2024-02-26, 15:01

0 komentarų

Kinijos kompanija „Honor“ jau kuris laikas ruošėsi „Magic6“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymui Europoje. Kaip žinia, šios linijos įrenginiai Kinijoje debiutavo dar praėjusį mėnesį, o vakar buvo surengta ir spaudos konferencija Barselonoje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Honor“ pristatė naująją „Pad 9“ planšetę: Barselonoje pademonstruotas modelis su atspindžiams atspariu ekranu, „Qualcomm“ procesoriumi ir talpia baterija

Barselonoje prasidėjusioje „Mobile World Congress“ technologijų parodoje, „Honor“ pristatė ne tik naująjį „Magic6 Pro“ išmanųjį telefoną, apie kurį plačiau skaityti galite paspaudę čia, bet ir naują planšetę. Į Europą atkeliauja ir „Pad 9“ modelis.

„Honor Pad 9“ planšetė Europoje kainuos nuo maždaug 352 eurų, o gamintojas taip pat pasiūlys ir variantą, kuris bus parduodamas su specialia klaviatūra. Tokio komplekto kaina turėtų siekti maždaug 408 eurus. Pažvelkime į šio planšetinio kompiuterio savybes.

Naujasis įrenginys aprūpintas itin plonu metaliniu korpusu – naujoji planšetė yra vos 6,96 mm storio, o jos svoris siekia vos 555 gramus. „Honor Pad 9“ pirkėjams bus prieinama baltos, mėlynos ir pilkos spalvų bei pasiūlys 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) atminties bei iki 512 GB vidinės talpos.

„Honor Pad 9“ planšetė aprūpinta 12,1 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su 2 560 x 1 600 taškų raiška, o maksimalus ekrano ryškumas siekia 500 nitų. Čia naudojama panelė taip pat yra padengta atspindžiams atspariu paviršiumi, kuris pašalins iki 98 proc. atspindžių.

Naujoji „Honor“ planšetė veiks su „Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1“ procesoriumi. Įrenginio veikimą palaikys 8 300 mAh talpos baterija su 35W įkrovimo galimybe, o pirkėjus šis modelis pasieks su „Android 13“ operacine sistema bei „MagicOS 7.2“ vartotojo sąsaja.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas