„Huawei“ atostogauti dar neketina: kitą savaitę – spaudos konferencija Dubajuje, laukiama įrenginio pristatymo

Tomas Eidukevičius

2023-12-05, 19:30

0 komentarų

Kinijos technologijų milžinė „Huawei“ pastaruosius metus susiduria su įvairiausiais sunkumais. Nors įvairios sankcijos ir apsunkino bendrovės veiklą, tačiau pastaruoju metu gamintojas pristato vis daugiau naujų produktų, o dar vienam pristatymui rengiamasi ir dabar.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Huawei“ atostogauti dar neketina: kitą savaitę – spaudos konferencija Dubajuje, laukiama įrenginio pristatymo

„Huawei“ paskelbė apie gruodžio 12 dieną Dubajuje įvyksiantį renginį, kurio metu turėtų būti pristatyti nauji produktai. Bendrovės atstovų išplatintame reklaminiame plakate matyti dalis planšetės, kas sufleruoja apie būtent tokio tipo įrenginio pristatymą.

Neoficialiais duomenimis, tai turėtų būti „MatePad Pro 13.2“ arba „Huawei MatePad Pro 11 2024“ planšečių, o galbūt ir abiejų šių modelių pristatymas. Kitame reklaminio plakato kampe – ausinukai arba kažkoks kitas išmanusis įrenginys, tačiau daugiau informacijos apie tai nėra pateikiama.

Įdomu tai, jog aukščiau minimos planšetės jau buvo pristatytas anksčiau. Dar rugsėjo mėnesį, „Huawei“ oficialiai pristatė „MatePad Pro 13.2“ modelį, o po kelių mėnesių debiutavo ir „MatePad Pro 11 2024“ variantas. Žinoma, šios planšetės buvo pristatytos Kinijos rinkoje.

Priminsime, jog naujoji „Huawei MatePad Pro 13.2“ planšetė, kuri pasiūlys 13,2 colių įstrižainės OLED ekraną su Full HD raiška bei 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Šis įrenginys pasižymi 3:2 kraštinių santykiu, o maksimalus ekrano ryškumas gali siekti iki 1 000 nitų.

Skelbiama, jog naujoji „MatePad Pro 13.2“ planšetė veiks su „Kirin 9000s“ procesoriumi bei turės 12 GB arba 16 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB, 512 GB arba 1 TB vidinės atminties. Šios naujienos nugarėlėje – dvi kameros, o pagrindinė jų aprūpinta 13 MP objektyvu. Greta rasime 8 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojančią plataus kampo kamerą.

„Huawei MatePad Pro 13.2“ taip pat turi šešis garsiakalbius bei keturis mikrofonus, kurie užtikrins aukščiausią pokalbių kokybę. Verta paminėti ir tai, jog šios naujienos korpuso storis siekia vos 5,5 mm, o svoris – 580 gramų. Planšetės veikimą palaikys 10 100 mAh talpos baterija su 88W greituoju įkrovimu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas