„Huawei“ pristato biudžetinės klasės planšetinį kompiuterį: naujasis „MatePad 11 SE“ modelis pasiūlys didelį ekraną bei ilgą baterijos tarnavimo laiką

Lukas Snarskis

2024-06-08, 17:55

0 komentarų

Kinijos technologijų milžinė „Huawei“ pastaruoju metu išgyvena ne pačius geriausius laikus, ypatingai žvelgiant į išmaniųjų telefonų departamentą. Tačiau nepaisant įvairiausių sankcijų, bendrovė ir toliau kuria naujus produktus.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Huawei“ pristato biudžetinės klasės planšetinį kompiuterį: naujasis „MatePad 11 SE“ modelis pasiūlys didelį ekraną bei ilgą baterijos tarnavimo laiką

„Huawei“ neseniai pristatė naują biudžetinės klasės planšetinį kompiuterį, kuris bus žinomas kaip „MatePad 11 SE“. Ši kompanijos naujiena bus prieinama tarptautinėje rinkoje, tačiau ar atkeliaus ir į Lietuvą – nėra skelbiama.

Naujasis planšetinis kompiuteris aprūpintas 11 colių įstrižainės TFT LCD ekranu su Full HD+ raiška, o ekranas dengia 85 proc. priekinės įrenginio dalies. Čia naudojama 400 nitų ryškumo panelė su 1400:1 kontrasto santykiu, 16,7 mln. spalvų ir 100 proc. sRGB spalvų gamos padengimu.

„Huawei“ atstovai neatskleidė, koks procesorius yra naudojamas, tačiau spėjama, kad tai gali būti „Kirin 710A“ arba „Qualcomm Snapdragon 680“. Šis įrenginys turės nuo 4 GB iki 8 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB arba 128 GB vidinės atminties.

Planšetinio kompiuterio nugarėlėje rasime 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą kamerą, o priekinėje dalyje – 5 MP objektyvas. „Huawei MatePad SE 11“ veikimą palaikys 7 700 mAh talpos baterija su 22,5W įkrovimo galimybe. Pirkėjus šis įrenginys pasieks su „HarmonyOS 2.0“ operacine sistema.

„MatePad SE 11“ modelis taip pat palaikys „M-Pen Lite“, Wi-Fi bei „Bluetooth 5.1“ ryšio technologijas. Gamintojas šią naujieną aprūpino keturiais garsiakalbiais su „Huawei Histen 9.0“. Deja, tačiau kiek kainuos ši planšetė kol kas nėra skelbiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas