Į Europą atkeliauja naujoji „Xiaomi Tab S6 Pro“ planšetė: pasiūlys puikų ekraną, galingą procesorių ir itin talpią bei greitai įkraunamą bateriją

Lukas Snarskis

2024-02-26, 07:16

0 komentarų

Jau šiandien, pirmadienį, duris atveria kasmetinė technologijų paroda „Mobile World Congress“, kuri rengiama Barselonoje. Likus dienai iki oficialaus starto įvyko „Xiaomi“ pristatymas, kurio laukė daugelis europiečių. Kaip ir tikėtasi, čia buvo pademonstruoti europiečiams skirti „Xiaomi 14“ ir „Xiaomi 14 Ultra“ išmanieji telefonai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Į Europą atkeliauja naujoji „Xiaomi Tab S6 Pro“ planšetė: pasiūlys puikų ekraną, galingą procesorių ir itin talpią bei greitai įkraunamą bateriją

Nauji išmanieji telefonai nebuvo vienintelės „Xiaomi“ naujienos, kurios pasieks europiečius. Renginio metu buvo pademonstruota ir naujoji „Xiaomi Tab S6 Pro“ planšetė, kuri kiek anksčiau debiutavo Kinijos rinkoje.

Planšetinis kompiuteris jau netrukus pasieks prekybos vietas Europoje, o pigiausio modelio kaina prasidės nuo 700 eurų. Už papildomus 170 eurų pirkėjams bus pasiūlyta klaviatūra, o dar už 100 eurų bus galima įsigyti ir stylus pieštuką.

Naujoji „Xiaomi“ planšetė pasižymi 12,4 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su 3:2 kraštinių santykiu. Skelbiama, jog čia naudojamos panelės raiška siekia 3 048 x 2 032 taškų, o taip pat siūlo ir 144 Hz atsinaujinimo dažnį. Maksimalus ekrano ryškumas – 900 nitų.

„Xiaomi Tab S6 Pro“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei turės 8 GB, 12 GB arba 16 GB operatyviosios (RAM) su 256 GB, 512 GB arba 1 TB vidinės atminties. Šios planšetės veikimą palaikys 10 000 mAh talpos baterija su 120W greituoju įkrovimu. Teigiama, kad pilnas įkrovimas truks vos 35 minutes.

Planšetinis kompiuteris veiks su „Android 14“ operacine sistema ir „HyperOS“ vartotojo sąsaja. Kai kurios programos optimizuotos geresniam daugiafunkciškumui didesniame planšetės ekrane – „WPS Office“ ir „CajViewer“ palaiko trijų ekranų padalijimą, kurį „Xiaomi“ pavadino „Workbench“ sąsaja.

Tokios galimybė leis turėti dvi greta veikiančias programas arba kelias programas kaip plaukiojančius langus virš vartotojo sąsajos. Taip pat galite susieti „Tab S6 Pro“ su išoriniu monitoriumi arba naudoti jį kaip antrąjį nešiojamojo kompiuterio su „Windows“ ekraną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas