Kinijoje pristatyta nauja „Huawei“ planšetė: naujasis modelis pasiūlys atnaujintą „Kirin“ lustą, tris kameras ir talpią bateriją

Lukas Snarskis

2023-11-30, 08:31

0 komentarų

Kinijos technologijų milžinė „Huawei“ pastaruoju metu išgyvena ne pačius geriausius laikus, ypatingai žvelgiant į išmaniųjų telefonų departamentą. Tačiau nepaisant įvairiausių sankcijų, bendrovė ir toliau kuria naujus produktus.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Kinijoje pristatyta nauja „Huawei“ planšetė: naujasis modelis pasiūlys atnaujintą „Kirin“ lustą, tris kameras ir talpią bateriją

Kompanijos atstovai, vakar, trečiadienį, surengė specialią spaudos konferenciją, kurios metu pristatė keletą naujų produktų, o tarp jų – ir nauja planšetė. „Huawei“ atstovai oficialiai pademonstravo naująją „MatePad Pro 11 2024“, kuri veiks su bendrovės sukurtu procesoriumi.

Naujoji „Huawei“ planšetė aprūpinta 11 colių OLED ekranu su 1 600 x 2 560 taškų raiška, o ekrano kraštinių santykis – 16:10. „MatePad Pro 11 2024“ modelyje naudojamo ekrano maksimalus ryškumas gali siekti iki 600 nitų. Teigiama, jog šio įrenginio korpusas pagamintas iš aliuminio, o jo storis siekia vos 5,9 mm.

„Huawei MatePad Pro 11 2024“ veiks su „Kirin 9000s“ mikroschemų rinkiniu bei turės 12 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. Kinijos rinkai skirtas modelis taip pat palaikys „Beidou“ satelitinio susirašinėjimo galimybę, ko iki šiol nesiūlė jokia kita „Huawei“ sukurta planšetė.

Planšetės nugarėlėje rasime 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 8 MP plataus kampo objektyvą. Priekinėje „MatePad Pro 11 2024“ dalyje rasime nedidelį ekrano iškirpimą, kur įmontuota 16 MP kamera. Skelbiama, jog šio įrenginio veikimą palaikys 8 300 mAh talpos baterija su 66W greituoju įkrovimu.

Naujoji „Huawei“ planšetė pirkėjus pasieks su „HarmonyOS 4“ operacine sistema. Šis modelis taip pat palaikys „Bluetooth 5.2“ technologiją, o pirkėjai galės rinktis iš keturių skirtingų spalvų – tai juodos, baltos, pilkos ir mėlynos. Pranešama, jog pigiausias modelis kainuos maždaug 540 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas