„Lenovo“ patvirtino apie artėjantį naujo planšetinio kompiuterio pristatymą, atskleidė kai kurias pagrindines jo savybes

Lukas Snarskis

2024-07-21, 14:55

0 komentarų

Pandeminis laikotarpis pakeitė daugelio mūsų įpročius, o tai puikiai iliustruoja ne tik išaugę kompiuterių ar planšečių pardavimai, tačiau ir gerokai didesnis gamintojų dėmesys būtent šiems produktams.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Lenovo“ patvirtino apie artėjantį naujo planšetinio kompiuterio pristatymą, atskleidė kai kurias pagrindines jo savybes

„Lenovo“ prekinis ženklas yra puikiai žinomas planšetinių kompiuterių rinkoje, ypatingai jeigu ieškomas vidutinės klasės ar pigesnis modelis. Kompanija netrukus ketina pristatyti dar vieną naują variantą – tai „Xiaoxin Pad Pro 12.7”.

Gamintojas jau patvirtino, jog netrukus įvyks ir oficialus pristatymas. „Lenovo“ taip pat atskleidė ir keletą pagrindinių naujojo modelio savybių. „Lenovo Xiaoxin Pad Pro 12.7” debiuto laukiama dar šio mėnesio pabaigoje.

Planšetinis kompiuteris turėtų veikti su „MediaTek Dimensity 8300“ procesoriumi bei naudos LPDDR5x operatyviosios (RAM) lustus bei turės UFS 4.0 vidinę talpyklą. Kalbant apie procesorių, jį sudarys 4 „ARM Cortext-A715“ ir keturi „Cortex-A510“ branduoliai. Čia bus naudojama „ARM Mali-G615 MC6“ vaizdo plokštė.

„Lenovo Xiaoxin Pad Pro 12.7” modelis, kaip ir sufleruoja pavadinimas, turės 12,7 colių įstrižainės ekraną su 2.9K raiška. Įrenginio veikimą palaikys 10 200 mAh talpos baterija su 45W greituoju įkrovimu. Skelbiama, kad tokio akumuliatoriaus užteks daugiau nei 79 dienoms budėjimo režimu.

Planšetinis kompiuteris pirkėjus pasieks su „ZUI 16“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android“ operacinę sistemą. Tikimasi, kad ji pasiūlys įvairių produktyvumo funkcijų, įskaitant klaviatūros ir pelės palaikymą per visą ekraną, kuris turėtų leisti sklandžiai atlikti kelias užduotis tarp planšetinio kompiuterio ir kitų įrenginių.

„Lenovo“ planšetė taip pat turės keturis JBL garsiakalbius su „Dolby Atmos“ palaikymu, o kad darbas būtų malonesnis - magnetų dėka galima lengvai pritvirtinti galinėje pusėje esantį rašiklį. Įrenginio nugarėlėje stačiakampėje kameros saloje įrengta viena kamera ir blykstės modulis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas