Oficialiai pristatyta naujoji „OnePlus Pad Go“ planšetė: už itin patrauklią kainą pasiūlys didžiulį ekraną bei išskirtines galimybes

Lukas Snarskis

2023-10-07, 07:35

0 komentarų

Kinijos kompanija „OnePlus“ per pastaruosius metus gerokai praplėtė savo siūlomų produktų asortimentą. Jeigu anksčiau bendrovė pristatydavo po kelis telefonus per metus, tai dabar kuriama ir daugiau įvairių įrenginių, o tarp jų – ir planšetės.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Oficialiai pristatyta naujoji „OnePlus Pad Go“ planšetė: už itin patrauklią kainą pasiūlys didžiulį ekraną bei išskirtines galimybes

„OnePlus“ jau artimiausiu metu turėtų pristatyti pirmąjį savo sulenkiamą išmanųjį telefoną, tačiau dabar pademonstravo kiek kitokį produktą. Šią savaitę debiutavo naujoji „OnePlus Pad Go“ planšetė. Pastarasis modelis turėtų patraukti dėmesį tų, kurie ieško nebrangaus įrenginio.

Naujoji „OnePlus“ planšetė aprūpinta 11,35 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su 1720 x 2408 taškų raiška. Čia naudojama panelė pasižymi 90 Hz atsinaujinimo dažniu, o kraštinių santykis – 7:5. Nesunku pastebėti, kad naujasis modelis turi ganėtinai didelius ekrano rėmelius, o priekinėje dalyje įmontuota 8 MP asmenukių kamera.

„OnePlus Pad Go“ planšetė veiks su „MediaTek Helio G99“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties, o ją bus galima praplėsti atminties kortele. Šio įrenginio nugarėlėje taip pat rasime 8 MP kamerą, kuri įmontuota specialiame apskritime.

Naujosios planšetės veikimą palaikys 8 000 mAh talpos baterija su 33W greituoju įkrovimu. „OnePlus“ į šį modelį įdiegė „Android 13“ operacinės sistemos pagrindu sukurtą „OxygenOS 13.2“ platformos versiją. Verta paminėti, jog pirkėjams bus pasiūlytos ir specialios galimybės, kurios leis itin paprastai dalintis informacija, jeigu naudojamas ir „OnePlus“ sukurtas telefonas.

Pranešama, jog naujoji planšetė bus prieinama mėtinės spalvos, o pigiausias modelis kainuos maždaug 227 eurus. Už šią kainą pirkėjai gaus 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties turintį modelį be SIM kortelių palaikymo. 256 GB vidinės atminties ir SIM palaikymą turintis variantas kainuos maždaug 272 eurus.

Jau dabar „OnePlus Pad Go“ prieinama Indijos rinkoje, o netrukus turėtų pasiekti ir tarptautinę rinką. Tiesa, gamintojas kol kas neatskleidžia kada tiksliai tai įvyks.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas