Oficialiai pristatyta „Vivo Pad3 Pro“ planšetė: didžiulis ekranas, itin talpi baterija ir iki šiol tokiuose įrenginiuose nenaudotas galingas „MediaTek“ procesorius

Lukas Snarskis

2024-03-27, 09:00

0 komentarų

Kinijos kompanija „Vivo“ jau yra pristačiusi ne vieną sulenkiamą išmanųjį telefoną, o internete jau kuris laikas kalbama apie „X Fold3“ serijos įrenginius. Kaip ir buvo tikėtasi, neseniai įvyko ir oficialus pristatymas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Oficialiai pristatyta „Vivo Pad3 Pro“ planšetė: didžiulis ekranas, itin talpi baterija ir iki šiol tokiuose įrenginiuose nenaudotas galingas „MediaTek“ procesorius

„Vivo“ atstovai surengė spaudos konferenciją, kurios metu pristatė gausybę naujų produktų. Tarp jų ir naujieji „Vivo X Fold3“ serijos sulenkiami išmanieji telefonai, apie kuriuos skaityti galite paspaudę čia. Tačiau tai nebuvo vienintelė bendrovės naujiena.

Kaip ir buvo tikėtasi, „Vivo“ oficialiai pristatė ir naująją „Pad3 Pro“ planšetę. Šis įrenginys pasiūlys 13 colių įstrižainės LCD ekraną su 3 096 x 2 064 taškų raiška, 3:2 kraštinių santykiu bei 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama panelė palaiko P3 spalvų gamą ir HDR10.

„Vivo Pad3 Pro“ tapo pirmąja planšete, kuri veiks su „MediaTek Dimensity 9300“ mikroschemų rinkiniu bei turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) ir 512 GB vidinės atminties. Čia bus naudojamos LPDDR5X ir UFS 4.0 atmintinės. Verta paminėti ir tai, jog termiškumui kontroliuoti yra pritaikytas grafito radiatorius ir varinė aušinimo matrica.

Naujoji bendrovės planšetė turės 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą kamerą nugarėlėje. Priekinėje dalyje įmontuotas 8 MP raiškos objektyvas. „Pad3 Pro“ modelio veikimą palaikys 11 500 mAh talpos baterija su 66W greituoju įkrovimu. Gamintojo teigimu, budėjimo režimu tokio akumuliatoriaus pakaks net iki 70 dienų.

„Vivo“ planšetė taip pat aprūpinta „Wi-Fi 7“ ir „Bluetooth 5.4“ palaikymu. Bendrovės naujiena pirkėjus pasieks su jau įdiegta „Android 14“ operacinės sistemos versija bei „Vivo“ sukurtu „BlueLM“ dirbtinio intelekto moduliu. Pirkėjai šį įrenginį galės įsigyti pilkos, mėlynos ir rožinės spalvų.

Skelbiama, jog pigiausias modelis kainuos nuo 383 eurų. Tiesa, bent jau kol kas, ši naujiena bus parduodama tik Kinijos rinkoje. Ar „Vivo Pad3 Pro“ išvysime ir Europoje – neskelbiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas