Rugsėjį numatomas naujų „Xiaomi“ planšetinių kompiuterių pristatymas: turėtų pasiūlyti „Snapdragon 8 Gen 3“ procesorius bei pasipuošti dideliais OLED ekranais

Lukas Snarskis

2024-07-15, 14:55

0 komentarų

Kinijos technologijų bendrovė „Xiaomi“ praėjusiais metais pristatė „Pad 6“ serijos modelius, kurie sulaukia didžiulio susidomėjimo ne tik vietinėje rinkoje, bet ir Europoje, įskaitant ir Lietuvą. Dabar aiškėja, jog gamintojas ruošiasi pristatyti ir naujos kartos variantą.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Rugsėjį numatomas naujų „Xiaomi“ planšetinių kompiuterių pristatymas: turėtų pasiūlyti „Snapdragon 8 Gen 3“ procesorius bei pasipuošti dideliais OLED ekranais

Praėjusių metų balandį pristatyta „Xiaomi Pad 6“ serija jau netrukus sulauks atnaujinimo. Kinijos kompanija jau ruošiasi „Pad 7“ serijos planšetinių kompiuterių pristatymui, kuris turėtų įvykti rugsėjo mėnesį. Dabar aiškėja ir daugiau informacijos.

Šaltinių Kinijoje teigimu, „Xiaomi Pad 7“ serijos planšetiniai kompiuteriai turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi. Šiemet, kaip ir pernai, išvysime du modelius – tai „Pad 7“ ir „Xiaomi Pad 7 Pro“. Abu šie modeliai veikiausiai turės ir didesnius ekranus nei ankstesnės kartos įrenginiai.

„Xiaomi Pad 7 Pro“ planšetinis kompiuteris turėtų būti aprūpintas OLED ekranu, ko „Xiaomi“ tokio tipo įrenginiuose dar nėra siūlę. Iki šiol visos Kinijos kompanijos planšetės naudodavo išskirtinai LCD ekranų paneles. Skelbiama, jog „Pad 7“ variantas taip pat pasiūlys 100W greitąjį įkrovimą.

Naujosios „Xiaomi“ planšetės veikiausiai išlaikys panašią dizaino liniją kaip ir ankstesni modeliai. „Xiaomi Pad 7“ ir toliau turės kvadratinį kamerų iškilimą nugarėlėje, o įrenginių korpusas bus pagamintas iš metalo. Kaip jau minėjome, planšetiniai kompiuteriai turėtų debiutuoti jau rugsėjo mėnesį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas