Tarp penkių populiariausių telefonų gamintojų atsidūrusi Kinijos bendrovė ruošia pirmąją savo planšetę, jau žinomas jos pavadinimas

Lukas Snarskis

2024-06-16, 09:00

0 komentarų

Tarp populiariausių išmaniųjų telefonų gamintojų pateko naujas vardas – tai Kinijos bendrovė „Transsion“. Pastaroji Kinijos bendrovė valdo tokius prekinius ženklus kaip „Tecno“, „itel“ ar „Infinix“, o kompanijos vardas jau spėjo įsitvirtinti tarp penkių populiariausių gamintojų.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Tarp penkių populiariausių telefonų gamintojų atsidūrusi Kinijos bendrovė ruošia pirmąją savo planšetę, jau žinomas jos pavadinimas

„Transsion“ valdoma „Infinix“ savo asortimente turi ne vieną išmanųjį telefoną, tačiau netrukus gali būti pristatytas ir visiškai naujas produktas. Kompanijos vadovai ketina žengti į planšetinių kompiuterių rinką ir pademonstruoti „Infinix Xpad“ modelį.

Nors „Infinix“ atstovai ir nėra pateikę jokios oficialios informacijos, tačiau naujoji planšetė neseniai buvo aptikta IMEI duomenų bazėje. Ši naujiena žymima X1101B modelio numeriu, tačiau jokios techninės savybės nėra atskleidžiamos.

„Infinix Xpad“ turėtų debiutuoti ir tarptautinėje rinkoje, o žvelgiant į kitus bendrovės produktus – galima tikėtis, kad tai bus nebrangus „Android“ planšetinis kompiuteris. Kaip bebūtų, šiuo metu nėra jokios oficialios informacijos apie tokią naujieną, todėl belieka laukti.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas