„Xiaomi“ ruošiasi „Pad 6 Max 14“ planšetės pristatymui: naujasis modelis pasiūlys įspūdingas specifikacijas bei išskirtines galimybes

Lukas Snarskis

2023-08-13, 13:11

2 komentarai (-ų)

Kinijos milžinės atstovai oficialiai patvirtino, jog rugpjūčio 14 dieną, pirmadienį, debiutuos naujasis „Xiaomi Mix Fold 3“ išmanusis telefonas. Pristatymas bus surengtas Pekine, o ant didžiosios scenos lips kompanijos vadovas Lei Junas. Tačiau tai nebus vienintelė naujiena.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Xiaomi“ ruošiasi „Pad 6 Max 14“ planšetės pristatymui: naujasis modelis pasiūlys įspūdingas specifikacijas bei išskirtines galimybes

Internete jau kuris laikas kalbama apie naująją „Xiaomi Pad 6 Max 14“ planšetę, kuri bus pristatyta tos pačios spaudos konferencijos metu. Apie tai oficialiai patvirtino ir kompanijos atstovai, o dabar aiškėja ir daugiau naujojo įrenginio specifikacijų.

Naujoji „Xiaomi“ planšetė bus aprūpinta 14 colių įstrižainės LCD ekranu su 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Įrenginys veiks su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi bei turės specialią aušinimo sistemą, kuri užtikrins sklandų veikimą net ir esant itin intensyviam naudojimuisi.

Remiantis naujausia informacija, „Pad 6 Max 14“ modelis veiks su 10 000 mAh talpos baterija bei palaikys 67W įkrovimo galimybę, o taip pat leis įkrauti ir kitus prietaisus. Tokio įkrovimo sparta sieks 33W. „Xiaomi“ šiame įrenginyje ketina panaudoti ir „Surge G1“ baterijos valdymo lustą, kuris skirtas prailginti akumuliatoriaus tarnavimo laiką.

„Xiaomi Pad 6 Max 14“ taip pat turės aštuonių garsiakalbių sistemą, kas leis mėgautis puikiu garsu. Gamintojas rado būdų ir kaip išnaudoti didžiulį šio įrenginio ekraną, pasirodo, kad jį bus galima padalinti į keturias dalis. Tokia galimybė turėtų patikti tiems, kurie atlieka daugybę skirtingų užduočių vienu metu.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kiek galėtų kainuoti naujoji „Xiaomi“ planšetė. Kaip bebūtų, visą informaciją sužinosime jau rytoj. Kaip jau minėjome, oficialus pristatymas įvyks jau rytoj, rugpjūčio 14 dieną. Visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas