Pasirūpinkite visuomet švariais dantimis: itin kokybiškas „Oclean“ išmanusis dantų šepetėlis dabar parduodamas už rekordiškai žemą kainą, neišleisite nė 35 eurų

Partnerio turinys

2023-11-26, 14:10 (atnaujinta 2023-11-26, 14:11)

0 komentarų

Išmaniosios technologijos atkeliavo ne tik į telefonus, laikrodžius ar mašinas, bet ir į dantų priežiūros įrankius. O prasidėję Juodojo penktadienio išpardavimai yra puiki proga apsirūpinti puikiais technologiniais sprendimais už itin patrauklią kainą. Puikų pasiūlymą dabar galima rasti „Aliexpress“ platformoje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pasirūpinkite visuomet švariais dantimis: itin kokybiškas „Oclean“ išmanusis dantų šepetėlis dabar parduodamas už rekordiškai žemą kainą, neišleisite nė 35 eurų

Dantis valomės kasdien ir tai yra viena svarbiausių procedūrų, kuriomis pasirūpiname savo sveikata. Norint tinkamai išsivalyti dantis, reikia tinkamų įrankių – siūlo ar krapštukų, geros dantų pastos ir kokybiško dantų šepetuko. Būtent tokį šepetuką mes jums ir pasiūlysime.

„Oclean XS“ – išmanus elektrinis dantų šepetukas, kurį dabar galima įsigyti vos už 34,80 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, prieš atsiskaitant nepamirškite panaudoti BF8 nuolaidos kodo. Verta paminėti ir tai, jog šis pirkinys jus pasieks vos per 5 dienas, nes prekė atkeliauja iš Lenkijoje esančio sandėlio.

Šis „Oclean“ išmanusis elektrinis dantų šepetukas – dėmesio vertas pasirinkimas, kuris nudžiugins keliomis puikiomis savybėmis tokiomis kaip puiki valymo kokybė ir ilgu akumuliatoriaus veikimo laiku. Visų pirma, „Oclean XS“ yra gražaus dizaino elektrinis dantų šepetėlis, kurį dėl aukštos kokybės konstrukcijos patogu laikyti rankoje.

​Šis dantų šepetėlis turi keletą jutiklių, kurie įspėja apie netinkamą dantų valymą bei 6 ašių giroskopas gali aptikti, kurias vietas valydami praleidote. „Oclean XS“ modelis aprūpintas ir slėgio jutikliu, kuris skirtas tolesnei tinkamo valymo analizei. Po valymo proceso kokybė yra įvertinta spalvotame ekrane.

Įdiegta programinė įranga įvertina viską ir ekrane parodo, ar nebuvo praleista kokių nors vietų bei sugeneruoja specialų valymo planą. Taip siekiama užtikrinti, kad tokios klaidos nepasikartotų ir sužinotumėte, į kurias burnos dalis reikia atkreipti didesnį dėmesį bei valytis kruopščiau.

Dantų šepetėlyje naudojamas varikliukas gali atlikti iki 80 000 judesių per minutę. Dantų valymo procesas malonesnis, nes tuo pačiu metu masažuojamos ir dantenos. „Oclean XS“ taip pat siūlo galimybę rinktis iš penkių skirtingų valymo režimų, kurie pasižymi skirtingu intensyvumu.

Būtina paminėti ir šio modelio baterijos tarnavimo laiką, kuris yra ilgas, kadangi vienas, vos trijų valandų įkrovimas užtikrina veikimą iki dviejų mėnesių. Taip pat prietaisas atsparus vandeniui bei pasižymi tyliu veikimu, tad valant dantis vakare netrukdysite kartu gyvenantiems asmenims.

Priminsime, jog „Aliexpress“ platformoje Juodojo penktadienio išpardavimai prasidėjo dar ketvirtadienį ir tęsis iki pat lapkričio 29 dienos, o pačius geriausius pasiūlymus galite rasti paspaudę čia. Verta paminėti, jog čia rasite ne tik produktus, kuriems taikomos didžiausios nuolaidos, bet ir specialus nuolaidos kodus, kurie suteiks papildomas nuolaidas.

  • Papildoma 9 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 75 eurus taikoma su kodu BF10. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 19 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 140 eurų taikoma su kodu BF20. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 47 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 280 eurų taikoma su kodu BF50. Spauskite čia, kad panaudoti.

Daugiau įvairių Juodojo penktadienio pasiūlymų galite rasti paspaudę čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas