Važinėjate dviračiu ar motociklu, nardote ar kuriate video? Jums prireiks šios atsparios ir vos €17,99 kainuojančios kameros

Ignas Petrikonis

2020-03-25, 01:00 (atnaujinta 2021-05-22, 23:37)

0 komentarų
Važinėjate dviračiu ar motociklu, nardote ar kuriate video? Jums prireiks šios atsparios ir vos €17,99 kainuojančios kameros

Pastarosios dienos daugeliui mūsų buvo itin sunkios. Pirminis neplanuotų atostogų džiaugsmas pamažu nusitrynė, o jį pakeitė nuobodulys ir neviltis dėl buvimo tarp keturių sienų. Tačiau gera žinia yra tai, jog visas šis košmaras kažkada baigsis ir jūs vėl galėsite daryti tai, ką mėgstate - sėsti ant dviračio ar motociklo, nerti į gilų vandens telkinį ar tiesiog leisti laiką kokioje egzotiškoje šalyje.

Visgi tai daryti menkas malonumas, jei savo įspūdžiais negali pasidalinti su savo artimiausiais žmonėmis. Taigi, šiandien norime savo skaitytojams pasiūlyti netikėtai atpigusį produktą, kuris leis jums kišenėje palikti savo brangų telefoną ir visas patirtis užfiksuoti geros kokybės vaizdo įraše.

Paspaudę šią nuorodą, vandeniui ir dulkėms atsparią „AT-G100” kamerą šiuo metu galite įsigyti vos už 17,99 euro. Siuntimas iš Vokietijos sandėlio kainuos papildomus 3,14 euro, tačiau tai leis jums prekę gauti greitai ir patikimai.

Daugiau apie „AT-G100”

Pagrindinis šios kameros privalumas - pridedamas specialus dėklas, kuris pavers ją praktiškai nesunaikinama. Prietaisas taps atsparus vandeniui iki 30m gylio, purvui, kritimui. Visa tai ją daro patrauklią ne tik sporto lauke entuziatams, bet ir šiaip mėgstantiems keliauti. Pakuotėje pridedama daug įvairių tvirtinimo elementų, tad tikrai rasite būdų, kur ir kaip kamerą pritaisyti.

Džiugins ir tai, kad „AT-G100” praktiškai neužims vietos jūsų krepšyje ar kišenėje - matmenys siekia 60 * 41 * 25mm, o svoris - vos 52g. Praktiška, kad filmuojamą vaizdą padės matyti 2 colių įstrižainės LCD ekranas. Kameros valdymas patikėtas korpuso šone esantiems mygtukams.

Kalbant apie filmavimo kokybę, „AT-G100” atsakingas „Sony” sensorius. Jis palaiko masimalią 1080P/30fps raišką, taip subalansuodamas kokybę ir vaizdo medžiagos užimamos vietos atmintinėje poreikį. Tačiau esant dideliam vaizdo sklandumo poreikiui galima pasirinkti ir 480p/60fps. Beje, į kamerą įsistato „MicroSD” atminties kortelė. Kaip ir būdinga tokio tipo kameroms, objektyvas yra itin plataus 140 laispnių kampo, tad vienu fiksuos labai platų horizontą.

Viena labiausiai gamitnojo reklamuojamų funkcijų - Wi-Fi palaikymas. Jis leis susijungti su jūsų išmaniuoju telefonu ir nesunkiai pasidalinti nufilmuotais vaizdais socialiniuose tinkluose. - visiškai nebūtina traukti atminties kortelės.

Už kameros ištvermę atsakinga 900mAh baterija, suteikainti galimybę filmuoti 160 minunučių. Pakuotėje pridedamas ir įkrovimo laidas.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą, vandeniui ir dulkėms atsparią „AT-G100” kamerą šiuo metu galite įsigyti vos už 17,99 euro. Siuntimas iš Vokietijos sandėlio kainuos papildomus 3,14 euro, tačiau tai leis jums prekę gauti greitai ir patikimai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas