„Huawei“ problemos niekaip nesibaigia: bendrovės būstinėje atlikta krata, aiškėja ir to priežastys

Tomas Eidukevičius

2024-02-15, 17:11

0 komentarų

Kinijos technologijų milžinė „Huawei“ per pastaruosius metus išgyveno ne pačius geriausius laikus, ypatingai žvelgiant į išmaniųjų telefonų departamentą. Tačiau nepaisant įvairiausių sankcijų, bendrovė ir toliau kuria naujus produktus.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Huawei“ problemos niekaip nesibaigia: bendrovės būstinėje atlikta krata, aiškėja ir to priežastys

„Huawei“ problemos niekaip nesibaigia. Praėjusią savaitę buvo atliktos kratos bendrovės būstinėje Prancūzijoje. Pranešama, jog Kinijos gamintojas įtariamas korupcija ir prekyba poveikiu, tačiau valdžios institucijos pabrėžia, kad tai yra tik preliminarus tyrimas ir tai nereiškia, jog buvo nustatyta kokių nors pažeidimų.

Apie įvykusias kratas patvirtino ne tik Prancūzijos valdžios institucijos, bet ir „Huawei“ atstovai. Tiesa, daugiau informacijos nepateikė nei viena iš pusių.

„Huawei“ atstovas spaudai priminė, jog kompanija šioje šalyje investavo milijonus į mokslinius tyrimus Prancūzijoje ir tai, kad 2025 metais šalyje pradės veikti didžiulės vertės belaidžio ryšio įranga gaminanti gamykla. Gamykla suteiks darbo vietų ir vertės, todėl „Huawei“ neturi jokios priežasties kištis į vidaus reikalus.

Pabrėžiama ir tai, kad „Huawei“ Prancūzijoje veikia jau 20 metų ir visada laikėsi įstatymų, todėl ir toliau laikysis jų. Kinijos bendrovė taip pat ketina bendradarbiauti ir padėti Prancūzijos valdžios institucijoms tyrime.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas