„Ignitis“ siunčia kritinį priminimą savo klientams: reikiamus veiksmus atlikti liko vos savaitė, reaguoti būtina nedelsiant

Pranešimas spaudai

2023-11-24, 07:46

19 komentarai (-ų)

Sumanių energetikos sprendimų bendrovė „Ignitis“ primena, kad metų sandūroje reikšmingai daliai klientų baigsis turimas nepriklausomo elektros tiekimo fiksuotos kainos planas, tad metas jau dabar pasidomėti pasiūlymais klientams ir pasirinkti sau tinkamiausią.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Ignitis“ siunčia kritinį priminimą savo klientams: reikiamus veiksmus atlikti liko vos savaitė, reaguoti būtina nedelsiant

Esate užfiksavę elektros tiekimo kainą iki gruodžio mėnesio? Tuomet, jau dabar laikas pradėti galvoti apie plano pratęsimą. Suprantama, kad ši tema gali atrodyti nelengva, nes ją lydi klausimai, ką, kada ir kaip pasirinkti. Atsakome į dažniausiai kylančius klausimus, kad būtų paprasta priimti jums naudingą sprendimą.

Elektros tiekimo kainos fiksavimas – patikimas būdas užsitikrinti stabilią kainą pasirinktą laikotarpį. Taip apsisaugoma nuo galimo kainos augimo. Jūsų plane užfiksuotos kainos laikotarpiui artėjant prie pabaigos planas gali būti pratęstas užfiksuojant tuo metu siūlomą kainą naujam laikotarpiui. Elektros tiekimo kainos dydis priklauso nuo to, kokiu metu bei kokiam laikotarpiui ji fiksuojama.

„Ignitis“ specialistės teigimu, bendrovės klientai, sulaukę informavimo trumposiomis SMS žinutėmis ar el. laiškais, apie tai, kad artėja turimo fiksuoto elektros energijos tiekimo plano laikotarpio pabaiga, suskumba domėtis ir teirautis apie naujus pasiūlymus, jų kainą, laikotarpį.

„Reikšmingam skaičiui mūsų klientų metų sandūroje baigiasi turimas fiksuotos kainos planas. Informuojame klientus apie tai trumposiomis SMS žinutėmis, el. laiškais ir pagrindinis klientų klausimas – kaip keisis kaina“, – sako „Ignitis“ atstovė.

Ką pasirinkti pratęsiant planą?

Suprantame, kad gruodžio mėnuo paprastai būna kupinas įvairiausių reikalų ir tuo metu labiau norisi atsidėti šventiniam šurmuliui, o ne analizuoti elektros planus. Dėl to pasirūpinome galimybe elektros planą pratęsti iš anksto.

Iš anksto pratęsiant planą užfiksuota elektros tiekimo kaina bus taikoma nuo kitų metų pradžios – tik tada, kai jau bus pasibaigęs esamos kainos fiksavimo terminas. Tai patikimas būdas pasirinkti šiuo metu geriausią „Ignitis“ siūlomą fiksuotą elektros tiekimo kainą. Taip išvengsite galimo kainos augimo, kuris įprastai stebimas artėjant žiemai.

Primename, kad nepriklausomo tiekimo sutartis su „Ignitis“ yra neterminuota. Todėl norint pratęsti elektros tiekimo planą arba jį pakeisti, jums nereikia nutraukti sutarties.

Kaip pratęsti planą?

Paprasčiausia planą pratęsti savitarnoje e.ignitis.lt. Užtruksite vos 2 minutes! Visų pirma, keliaujama į „Ignitis“ internetinę svetainėje ir viršuje, dešinėje pusėje, spaudžiame „Savitarna“ bei prisijungiame prie jos su jums tinkamiausiu prisijungimo būdu.

Prisijungus prie „Ignitis“ savitarnos – matysite visus savo turimus planus bei objektus, jeigu jų turite daugiau nei vieną. Taigi, pasirenkame norimą objektą ir planą bei spaudžiame mygtuką „Keisti“.

Jei neturite galimybių naudotis savitarna, planą pratęsti galite paskambinę telefonu +37061121802 arba atvykę į klientų aptarnavimo centrą.

Priimti sprendimą patiems – verta!

Bendrovė skaičiuoja, kad maždaug 85 proc. buitinių elektros vartotojų yra pasirinkę fiksuoto tarifo planus, nes elektros tiekimo kainos fiksavimas yra patikimas būdas užsitikrinti stabilią ir nekintančią elektros kainą pasirinktą laikotarpį. Visą fiksavimo laikotarpį tokiu atveju gali keistis tik reguliuojamos kainos dalys ir valstybės mokesčiai.

Elektros tiekimo kainos fiksavimo terminui artėjant prie pabaigos, klientams parengiame pasiūlymus pratęsti planą su tuo metu siūloma elektros tiekimo kaina. Nepratęsus plano ir/ar nepasirinkus kito plano, ir toliau užtikriname nepriklausomą elektros tiekimą, automatiškai pratęsdami fiksuotos kainos planą tokiam pačiam laikotarpiui su tuo metu siūloma kaina.

Jeigu tuo metu neturime tokio pačio kainos fiksavimo termino, parenkame iš siūlomų tokį terminą, kuris artimiausias jūsų turėtam.

19 komentarų

Kalis

Nieko sau pasiūlymas iš Igničio? Už kilovatvalandę mokėjom 0.19 cnt., o dabar siūlo 0.26 cnt. Ir tai aš turiu fiksuoti/pasirašyti?

Laime priklauso Ignitis vagims

Kai sugrazinsinsite zmonem 160mil tada gal ir pagalvosiu,o dabar jiems vidurinis plastakos pirstas.

Apgautas

Tai kad jau kainas atsiunte kokios bus kitais metais ant 3 centu brangiau nes pakilo valstybės kaina nors sutartis dar metai galioje

Mano

Žinoma pastatė tris paršiukai.viena trobelė ,naktį dieną elektros šviečia na juk iš kiemo pusės langai ,į vakarus .prisiuntė popierių kai ir durina ta žmogelį .Mato kad sąžiningai moki bet ,elektros nuo nepriklausomos skiriasi viena kad, dirbantiems kuriems visai kaip niekas neidomu.Jie ten rašo : ir vis rašo : beleką ...

Jurgis

Visi sukčiai net dukterimis,elektra teka valstybiniais laidais tai pačiais kai ignitis ir UAB dukterines priklauso ignitis

Antanas

Jau beveik metai kai pasitraukiau iš igničio,sukčiai ir aferistai ten sėdi. Dabar elektrum nėra jokių problemų, kada nori tada planą keiti- jokiu baudų.

Lankytojas

Kaip pasirašau zadejo bet kada plana galėsi pakeisti o pasirodo visai kitaip pasksiciuos netesybas o po to keiks svolaciai patys pirso senam zmogui ilgus terminus padirassnt

Lina

Tik ne su ignitis. Aferistai, melagiai, sukčiai.

Mano

Kam juk isilaužėtę į mano asmeninį Googlą ir klausimus tokius užduodatę ar kam įdomų.Verčiau savo žmonėmis rūpinkitės .Nes Dievo jėga tai ne elektra ....Jis viską gali ...

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas