Latvijos fintech bendrovė „DelfinGroup“ pirmąjį šių metų ketvirtį padidino augimą visuose verslo segmentuose ir užfiksavo 26 proc. didesnes pajamas

Pranešimas spaudai

2024-05-19, 14:54

0 komentarų

Tęsdama inovatyvių sprendimų diegimą ir žiedinės mažmeninės prekybos plėtrą, Latvijos fintech bendrovė „DelfinGroup“ pirmąjį šių metų ketvirtį padidino augimą visuose verslo segmentuose. Bendrovės pajamos pirmąjį 2024 m. ketvirtį, palyginti su tuo pačiu laikotarpiu pernai, išaugo 26 proc. ir siekė 14,3 mln. eurų.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Latvijos fintech bendrovė „DelfinGroup“ pirmąjį šių metų ketvirtį padidino augimą visuose verslo segmentuose ir užfiksavo 26 proc. didesnes pajamas

„Bendrovės strategija diegti lanksčius ir šiuolaikiškus sprendimus lėmė ir stabilius augimo rodiklius pirmąjį šių metų ketvirtį. Tai rodo didelę mūsų paslaugų paklausą visuomenėje ir tai, kad įvairiomis paslaugomis patenkiname daugelio žmonių poreikius. Mažmeninė prekyba yra svarbi įmonės plėtros sritis, kurioje per pastaruosius kelerius metus sustiprinome savo lyderystę.

Sukūrėme didžiausią mažmeninės prekybos internetinę parduotuvę, skatindami perdirbimą ir tvarų išteklių naudojimą. Tiesioginės operacijos gali būti atliekamos daugiau nei 90-yje „Banknote“ padalinių Latvijoje ir Lietuvoje“, – aiškina Didzis Admidinšas (Didzis Ādmīdiņš), „DelfinGroup“ valdybos pirmininkas.

Dinamiška bendrovės plėtra ir paslaugų pasiūlymų diversifikacija leido „DelfinGroup“ išauginti EBITDA rodiklį iki 5 mln. eurų, 28 proc. daugiau nei 2023 m. pirmąjį ketvirtį, o pelnas prieš mokesčius išaugo 12 proc. iki 2 mln. eurų.

Naudotų, šiek tiek naudotų ir naujų prekių pardavimas pirmąjį ketvirtį siekė 3,6 mln. eurų ir buvo 9 proc. didesni nei tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu. Tuo tarpu per pirmuosius tris šių metų mėnesius buvo išmokėta paskolų už 25 mln. eurų – 4 proc. daugiau nei pernai pirmaisiais trimis mėnesiais. „DelfinGroup“ grynasis paskolų portfelis nuo metų pradžios išaugo 7 proc., iki 95,6 mln. eurų.

„Greta žiedinės mažmeninės prekybos verslo plėtros bendrovė ir toliau investuoja į sprendimus, kad finansinės paslaugos būtų patogios ir prieinamos žmonėms. Virtuali kortelė su kredito linija ir patogi, atnaujinta mobilioji programėlė – keli pavyzdžiai, kaip įmonė pasitelkia naujausias technologijas, siekdama suteikti klientams patogią ir šiuolaikišką prieigą prie finansinių paslaugų. Be to, pirmąjį šių metų ketvirtį klientams Latvijoje pradėjome siūlyti skaitmeninio lombardo paslaugą, leidžiančią visą procesą atlikti nuotoliniu būdu ir tapome pirmieji Baltijos šalyse, siūlantys tokio tipo paslaugas“, – aiškina D. Admidinšas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas