MWC 2024: „Samsung“ ketina pademonstruoti didžiules aistras keliantį produktą, tačiau ar įvyks oficialus pristatymas - neaišku

Tomas Eidukevičius

2024-02-26, 10:31

0 komentarų

Barselonoje prasidėjo kasmetinė „Mobile World Congress“ technologijų paroda, kurios metu kompanijos pristato naujausius savo produktus. Jau pirmąją dieną buvo galima išvysti gausybę naujienų, o kai kurios bendrovės demonstruoja ir išskirtinius produktus.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
MWC 2024: „Samsung“ ketina pademonstruoti didžiules aistras keliantį produktą, tačiau ar įvyks oficialus pristatymas - neaišku

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ šiemet jau pristatė galingiausius savo išmaniuosius telefonus – tai „Galaxy S24“ serija. Tačiau internete jau kuris laikas kalbama ir apie išskirtinę naujieną, kuri kelia vis didesnį susidomėjimą. „Samsung“ jau kuris laikas ruošiasi „Galaxy Ring“ išmaniojo žiedo pristatymui.

Pirmąsyk apie „Samsung Galaxy Ring“ buvo paskelbta per sausio mėnesį įvykusį „Unpacked“ renginį, tačiau oficialaus pristatymo nebuvo iki šiol. Ir nors kol kas nėra žinoma, kada tai gali įvykti, tačiau šią naujovę veikiausiai bus galima išvysti Barselonoje.

Remiantis naujausia informacija, „Samsung“ naujausią savo produktą ketina pademonstruoti „Mobile World Congress“ parodos metu. Deja, tačiau kol kas nėra žinoma ar Barselonoje planuojama surengti ir oficialų pristatymą. Kompanijos atstovai apie tai nėra pateikę jokios oficialios informacijos.

Nors „Galaxy Ring“ išmanusis žiedas ir nėra pristatytas oficialiai, tačiau jau dabar žinoma, kad jis palaikys EKG ir galės matuoti kraujospūdį, taip pat turės ir NFC mokėjimų palaikymą. Skelbiama, jog šis produktas bus itin lengvas bei bus parduodamas aštuonių skirtingų dydžių.

Kaip bebūtų, kol kas tai yra visa žinoma informacija, todėl dabar belieka stebėti kas įvyks MWC 2024 parodos metu. Visas karščiausias naujienas iš šios mobilių technologijų parodos galite skaityti čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas