„Samsung“ ruošiasi pasiūlyti „Apple“ sukurto šedevro alternatyvą: aiškėja, kada galime sulaukti įspūdingos „Samsung“ naujienos ir kokiomis savybėmis ji pasižymės

Lukas Snarskis

2024-07-18, 17:15

0 komentarų

Naujieji „Apple Vision Pro“ akiniai – pilnavertis kompiuteris, kurį galima valdyti tiesiog savo akimis, rankomis ir balsu. Pats „Apple“ įkūrėjas Steve Jobs kadaise svajojo apie tokį prietaisą ir viename iš interviu 2005 metais potencialią patirtį apibūdino kaip „ausines vaizdui“.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Samsung“ ruošiasi pasiūlyti „Apple“ sukurto šedevro alternatyvą: aiškėja, kada galime sulaukti įspūdingos „Samsung“ naujienos ir kokiomis savybėmis ji pasižymės

„Apple Vision Pro“ yra bene labiausiai aptarinėjamas produktas, pastaruoju metu debiutavęs technologijų rinkoje. Netrukus po „Vision Pro“ pristatymo paaiškėjo, kad „Samsung“ ir keli Kinijos gamintojai taip pat dirba su tokio formato įrenginiu, kad užimtų rinkos dalį.

Remiantis naujausia informacija, būsimasis „Samsung“ produktas turi kodinį pavadinimą „Moohan“. Tokių akinių pradinė versija pasirodys dar spalio mėnesį, o vartotojams skirta versija – kitų metų kovo mėnesį. Oficialus Pietų Korėjos milžinės prietaiso pristatymas turėtų įvykti kartu su „Galaxy S25“ serija.

Pranešama, kad „Samsung“ sukurta „Vision Pro“ alternatyva turės du 1,03 colio OLED ekranus, kurių skiriamoji geba bus 2 500 x 2 500 taškų. Tai reiškia, kad pikselių tankis bus 3500 PPI. Ekranai pasižymės 90 Hz atnaujinimo dažniu.

Palyginimui, „Apple Vision Pro“ siūlo 1,41 colio ekranus, kurių raiška yra 3 660 x 3 200, o pikselių tankis - 3386 PPI. Ir nors pagal šias savybes JAV bendrovės produktas veikiausiai pranoks „Samsung“ alternatyvą, tačiau tai nėra vienintelis komponentas, sudarantis tokio tipo kompiuterius. Daug kas, neabejotinai, priklausys nuo programinės įrangos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas