Siekiant užtikrinti darbuotojų gerovę, Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) bendruomenė pradeda naudotis technologijų startuolio MELP sukurta skaitmenine darbuotojų įtraukimo platforma

Pranešimas spaudai

2024-07-27, 11:59

0 komentarų

Siekiant užtikrinti darbuotojų gerovę, Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) bendruomenė pradeda naudotis technologijų startuolio MELP sukurta skaitmenine darbuotojų įtraukimo platforma. „Ypatingai bendruomenei – ypatingi pasiūlymai“ – taip beveik 2000 universiteto darbuotojų buvo pakviesti parsisiųsti specialią programėlę, skirtą vidinei komunikacijai ir papildomų naudų valdymui, bei pasinaudoti gausiomis MELP partnerių nuolaidomis.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Siekiant užtikrinti darbuotojų gerovę, Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) bendruomenė pradeda naudotis technologijų startuolio MELP sukurta skaitmenine darbuotojų įtraukimo platforma

„Darbuotojų gerovės, darnos ir susitelkimo stiprinimas yra strateginiai mūsų universiteto tikslai. Galime pasidžiaugti lojaliais darbuotojais, aukštu jų pasitenkinimo ir įsitraukimo lygiu, tačiau visuomet ieškome naujų būdų darbuotojų motyvacijai didinti“, – teigia VDU rektorius prof. dr. Juozas Augutis.

VDU Žmogiškųjų išteklių departamento direktorė Marija Karosaitė pasakoja, jog atlikti VDU darbuotojų gerovės tyrimai parodė, kad darbuotojai siekia būti labiau įtraukti į svarbių sprendimų priėmimą, norėtų daugiau grįžtamojo ryšio, sklandesnio bendravimo ir bendradarbiavimo tarp padalinių bei su tiesioginiais vadovais.

„Tyrimo metu darbuotojai taip pat išreiškė norą nuo sklandesnės komunikacijos, viešinant papildomas naudas, iki didesnės jų įvairovės; nuo daugiau dėmesio darbuotojams iki efektyvesnio ir įvairesnio bendradarbiavimo su nuolaidas teikiančiais partneriais“, – papildo VDU bendruomenės gerovės koordinatorė Viktorija Starkauskienė. Būtent todėl buvo pasirinktas MELP vidinės komunikacijos įrankis, leidžiantis ne tik patogiai ir greitai gauti reikiamą informaciją, laiku sureaguoti, bet ir matyti visas naudas vienoje vietoje.

Kaip teigia MELP vadovas Vidmantas Šiugždinis, Vytauto Didžiojo universitetas yra pirmoji aukštoji mokykla, pasirinkusi inovatyvų įrankį siekiant sujungti vidines galimybes darbuotojams organizacijos viduje ir išorinių partnerių naudas. „MELP platformoje galima ne tik talpinti turimas organizacijos naudas, bet ir suteikti darbuotojams galimybę rinktis norimą motyvaciją iš daugiau nei 7000 prekių bei paslaugų“.

VDU darbuotojai MELP programėlėje gali pasinaudoti itin plačiu naudų paketu – tai apima tiek asmeninio ir profesinio tobulėjimo programas, pavyzdžiui, užsienio kalbų kursus, psichologinę ar teisinę pagalbą, tiek aktyvų laisvalaikį – akademinius klubus, sveikatinimo ir fizinio aktyvumo veiklas bei kultūrinius renginius, o įtraukus išorinių partnerių pasiūlymus – VDU darbuotojai gali pasinaudoti nuolaidomis įvairioms prekėms ir paslaugoms visoje Lietuvoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas