Šių metų EISA apdovanojimais įvertinti 5 „Sony“ produktai, tarp kurių – telefonas „Xperia 1 V” ir sisteminis fotoaparatas „Alpha 7R V“

Pranešimas spaudai

2023-08-17, 10:09

0 komentarų

„Sony“ dar kartą sulaukė pripažinimo už savo produktų kokybę ir inovacijas Europos garso ir vaizdo asociacijos (EISA) 2023-ųjų apdovanojimuose.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Šių metų EISA apdovanojimais įvertinti 5 „Sony“ produktai, tarp kurių – telefonas „Xperia 1 V” ir sisteminis fotoaparatas „Alpha 7R V“

„Sony“ iš viso pelnė 5 apdovanojimus skirtingose EISA kategorijose, įskaitant turinio kūrėjams skirtą kamerą „ZV-E1”, multimedijos telefoną „Xperia 1 V” ir pažangųjį viso kadro fotoaparatą „Alpha 7R V“.

EISA pažangus sisteminis fotoaparatas 2023-2024: „Sony Alpha 7R V“

„Sony“ fotoaparate „Alpha 7R V“ suderintas aukštos raiškos 61 mln. vaizdo taškų viso kadro jutiklis su pažangia objekto atpažinimo fokusavimo sistema, kurią valdo dedikuotas DI procesorius. Ji gali atpažinti ir išlaikyti fokuse įvairius objektus, įskaitant žmones, gyvūnus, paukščius, vabzdžius, automobilius, traukinius ir lėktuvus.

„Alpha 7R V“ taip pat gali įrašinėti 8K raiškos vaizdą 24 kadrų per sekundę sparta arba 4K raiškos vaizdą 60 kadrų per sekundę sparta. Fotoaparatas yra aprūpintas 8 žingsnių vaizdo stabilizavimo sistema. Jis taip pat turi didelį aukštos raiškos elektroninį ieškiklį ir kampu pakeliamą ekranėlį. Tai idealus įrankis fotografams, ieškantiems galimybių užfiksuoti išskirtinai detalų vaizdą.

EISA turinio kūrėjų kamera 2023-2024: „Sony ZV-E1“

Viso kadro dydžio kamera su keičiamu objektyvu „Sony ZV-E1“ yra skirta turinio kūrėjams, kurie nori įrašinėti vaizdo dienoraščius, daryti tiesiogines transliacijas ar interviu. Kameroje naudojamas 12,1 mln. vaizdo taškų jutiklis, spartusis „BIONZ X“ procesorius, kurie leidžia užfiksuoti 4K raiškos vaizdą 60 kadrų per sekundę sparta 10-bitų 4:2:2 spalviniu standartu su visu vaizdo taškų nuskaitymu ir be vaizdo iškraipymo.

Atnaujinus kameros programinę įrangą, atsiranda galimybė įrašyti 4K vaizdą 120 kadrų per sekundę sparta. Autofokusavimo veikseną valdo panašus dedikuotas DI procesorius kaip ir fotoaparate „Alpha 7R V“. Penkių ašių vaizdo stabilizavimo sistema siūlo kelis skirtingus veiksenos režimus. Platus funkcionalumas sutalpintas kompaktiškame korpuse su patogiu naudoti jutikliniu ekranėliu, intuityviu valdymu ir didelės talpos baterija.

EISA metų objektyvas 2023-2024: „Sony FE 20-70mm F4 G“

„Sony“ objektyvai su priartinimu yra puikus sprendimas naujam iššūkiui, t. y. filmuojant 16:9 kraštinių formato vaizdą reikalingas platesnis apžvalgos kampas tam pačiam objekto aukščiui užfiksuoti. Objektyvas „FE 20-70mm F4 G“ leidžia pasitelkti platesnį židinio nuotolį nei daugelis kitų standartinių objektyvų su priartinimu. Be to, „Sony“ tai pasiekė nedarydama kompromisų dėl optinės veiksenos – „FE 20-70mm F4 G” išlaiko idealų vaizdo ryškumą per visa kadrą. Mažas svoris, atsparumas aplinkos poveikiui ir fiksuotas maksimalus apertūros nustatymas – tai kitos praktikoje praversiančios šio įspūdingo objektyvo ypatybės.

EISA standartinis premium objektyvas 2023-2024: „Sony FE 50mm F1.4 GM“

Šis „G Masters“ serijos objektyvas užtikrina aukščiausio lygio optinę veikseną ir plačią F/1.4 apertūros reikšmę santykinai kompaktiškoje ir lengvoje formoje. Šis objektyvas dėl inovatyvių optinių sprendimų ir tiksliosios gamybos siūlo spartesnį autofokusavimą, padidėjusį ryškumą ir nuosaikesnį išsiliejusio fono efektą. Autofokusavimas veikia tiksliai ir tyliai tiek filmuojant, tiek fotografuojant. Dėl lauko sąlygoms atsparios konstrukcijos ir apsauginės priekinio elemento fluoro dangos šį objektyvą galima naudoti atšiaurioje aplinkoje.

EISA multimedijos telefonas 2023-2024: „Sony Xperia 1 V“

Iš daugelio „Xperia 1 V“ pagirtinų ypatybių labiausiai išsiskiria aukštos kokybės kameros sistema. Penktos kartos telefone padaryti patobulinimai apima jutiklio technologiją „Exmor T for mobile“, jungtinį CMOS vaizdo jutiklį su dvisluoksnių tranzistorinių taškų technologija. 1,7 karto padidėjęs vaizdo jutiklis gerokai sumažina vaizdinio triukšmo lygį ir užtikrina platesnį dinaminį kontrastą, kas leidžia užfiksuoti išskirtinius kadrus nakties metu.

Pagrindinė 24 mm kamera veikia kartu su papildoma plataus kampo 16 mm kamera ir su 85-125 mm rėžyje funkcionuojančia telekamera. Išskirtinius „Xperia 1 V” vaizdo fiksavimo gebėjimus ir universalumą papildo plataus 21:9 formato 4K HDR šviesos diodų ekranas, talpi 5000mAh baterija ir naujausias „Snapdragon“ procesorius.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas