Smulkiosios verslo įmonės jau gali sudaryti elektros tiekimo sutartį „Elektrum Lietuva“ savitarnoje

Pranešimas spaudai

2024-03-05, 07:45

0 komentarų

Nuo šiol įmonės, kurios per metus suvartoja iki 100 MWh elektros energijos, gali pačios be vadybininkų pagalbos pasirašyti elektros energijos sutartį „Elektrum Lietuva“ savitarnoje.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Smulkiosios verslo įmonės jau gali sudaryti elektros tiekimo sutartį „Elektrum Lietuva“ savitarnoje

Bendrovė pirmoji iš elektros tiekėjų verslo įmonėms pasiūlė tokį funkcionalumą, kuris leidžia taupyti laiką ir vos per kelias minutes sudaryti elektros energijos sutartį. Klientai gali rinktis iš skirtingų elektros tiekimo planų ir iš karto parsisiųsti pasirašytą sutartį.

„Laikomės savo strateginės krypties vesti klientus į elektroninę erdvę ir suteikti jiems kuo daugiau galimybių patogiai apsitarnauti patiems. O prireikus konsultacijos ar pagalbos, mes visada esame šalia“, – dalinasi „Elektrum Lietuva“ produktų vystymo vadovas Mantas Kavaliauskas.

Pernai atlikta klientų apklausa atskleidė, kad „Elektrum Lietuva“ smulkieji verslo klientai labai teigiamai vertina bendrovės savitarną, išskiria ją kaip itin paprastą ir patogią naudoti, su lengvai suprantama ir aiškiai pateikiama informacija bei sklandžiu veikimu.

M. Kavaliausko teigimu, bendrovė ir toliau tobulina savo nuotolinius aptarnavimo kanalus, kad tai užtikrintų geriausią klientų patirtį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas