Turintys „Baseus“ išorines baterijas – privalo reaguoti nedelsiant: atšaukiami du modeliai, kurie gali užsidegti, jums priklauso kompensacija

Lukas Snarskis

2024-07-22, 12:00

0 komentarų

Prasidėjus savaitgaliui ir esant geriems orams – svarbu pasirūpinti, jog išvykus Jūsų telefonas netikėtai neišsikrautų. Ilgesnėms kelionėms visuomet praverčia išorinės baterijos, kurios padės įkrauti Jūsų išmanųjį net tuomet kai aplink nėra elektros.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Turintys „Baseus“ išorines baterijas – privalo reaguoti nedelsiant: atšaukiami du modeliai, kurie gali užsidegti, jums priklauso kompensacija

Technologijų bendrovė „Baseus“ yra puikiai žinomas gamintojas, kuomet ieškoma išorinės baterijos. Šios kompanijos produktus naudoja ir dalis lietuvių. Būtent jie dabar sulaukė svarbaus perspėjimo, mat gamintojas atšaukia du savo produktus.

Pranešama, jog yra atšaukiami „Baseus Magnetic Mini Wireless Fast Charge Power Bank 2022“ ir „Baseus Magnetic Wireless Charging Power Bank“, kurių talpa siekia 6 000 mAh, o didžiausia išėjimo galia - 20 W. Šiuos įrenginius buvo galima įsigyti „Amazon“ ar „Aliexpress“ internetinėse platformose ar pačio gamintojo elektroninėje parduotuvėje.

„Baseus“ teigimu, paveiktų modelių ličio jonų elementai gali perkaisti, o tai gali sukelti gaisrą. Dėl to gali būti padaryta didelė materialinė žala arba sužaloti žmonės, ypač jei jie naudojami be priežiūros arba transportuojami.

Jeigu turite vieną iš šių „Baseus“ produktų – jums reikėtų kreiptis į pardavėją, pateikiant pirkimą įrodančius dokumentus. Jeigu to nepadarysite – maksimali kompensacijos suma siekia maždaug 33 eurus. Gamintojas ragina nedelsti ir kuo skubiau su jais susisiekti, o tai padaryti galima paspaudus čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas