Vienam iš elektros tiekėjų sustabdžius veiklą – ESO žinutė vartotojams: klientai sulaukė gerų naujienų, paaiškinta kas vyks toliau

ESO

Pranešimas spaudai

2023-09-19, 13:42

0 komentarų

Nepriklausomam elektros energijos tiekėjui „EGTO Energija“ sustabdžius veiklą ir įsipareigojimus klientams perėmus „Enefit“, „Energijos skirstymo operatorius“ (ESO) skirs papildomus resursus ir pasirūpins, kad klientų perkėlimo procesas įvyktų sklandžiai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Vienam iš elektros tiekėjų sustabdžius veiklą – ESO žinutė vartotojams: klientai sulaukė gerų naujienų, paaiškinta kas vyks toliau

Buvusiems „EGTO Energija“ klientams nereiks atlikti jokių apildomų veiksmų. Elektros energija bus tiekiama įprastai.

„Enefit“ perims „EGTO Energija“ įsipareigojimus daugiau nei 7300 klientų. Techninis klientų duomenų perkėlimas į „Enefit“ užtruks kelias dienas. „Enefit“ taip pat konsultuoja klientus ir atsako į iškilusius klausimus.

„Elektros energijos sektoriaus transformacija ir rinkos liberalizavimas kai kuriems tiekėjams sukėlė sunkiai įveikiamų iššūkių, tačiau rinkoje veikiantys žaidėjai siūlo klientams konkurencingas sąlygas, o ESO, kaip operatorius, padeda sklandžiai įvykdyti klientų perkėlimą ir užtikrina nenutrūkstamą elektros energijos tiekimą visiems vartotojams nepriklausomai nuo to, su kuriuo tiekėju pasirašyta sutartis“, - sako Audrius Buivydas, ESO Sprendimų klientams departamento vadovas.

A. Buivydas taip pat primena, kad tiek 5691 buitinis, tiek 1697 verslo klientai turi teisę naujai sudaryti sutartį su jų poreikius geriausiai atitinkančiu nepriklausomu tiekėju.

Šiuo metu buitiniai klientai gali rinktis iš trijų nepriklausomų tiekėjų: „Elektrum Lietuva“, „Enefit“ ir „Ignitis“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas