Vokiško kapitalo IT įmonės „GOD.dev“ ir „MT“ jungiasi ir stiprina savo pozicijas tarptautinėje rinkoje: proveržio laukia ir padalinių Lietuvoje komanda

Pranešimas spaudai

2024-03-07, 07:45

0 komentarų

Prieš beveik trejus metus Lietuvoje įkurtas Vokietijos informacinių technologijų bendrovės „GOD.dev“ padalinys, turintis savo biurus Vilniuje ir Kaune, sėkmingai plečia veiklą susijungdamas su nauja įmone bei žengia į rinką su nauju prekės ženklu „Hyand“.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Vokiško kapitalo IT įmonės „GOD.dev“ ir „MT“ jungiasi ir stiprina savo pozicijas tarptautinėje rinkoje: proveržio laukia ir padalinių Lietuvoje komanda

Tai lems naujos įmonės plėtrą, galimybes kurti inovatyvius produktus ir paslaugas, diegti pažangiausias technologijas, burti ekspertų komandą ir išlaikyti lyderio pozicijas IT technologijų sektoriuje.

„Norime pranešti, kad susijungia IT įmonės MT ir GOD kaip lygiavertės kompanijos, todėl logiška, kad nenaudosime vieno iš dviejų pavadinimų ir netrukus prisistatysime su nauju prekės ženklu „Hyand“. Taip pat mums reikia naujo prekės ženklo, kuris apjungtų abiejų įmonių stipriąsias puses ir tuo pačiu atspindėtų mūsų kaip pirmaujančio IT paslaugų teikėjo poreikius ir naują plėtrą“, – sako susijungusių įmonių CEO Rolf Pasel.

Abi įmonės bendradarbiauja kaip partneriai. Pasak R.Pasel, kompanijų sujungimas leidžia naujai grupei išnaudoti abiejų buvusių įmonių patirtį ir individualias jėgas klientų ir darbuotojų naudai: „Be to, IT pramonėje vyrauja tendencija, kad turi atiduoti visas savo jėgas, jei nori išlikti potencialiu partneriu ateityje. Mažiems paslaugų teikėjams darosi vis sunkiau patikimai pasiūlyti visą didžiausią paklausą turinčių paslaugų diapazoną iš vienos įmonės.“

Reikšmingas žingsnis į priekį

R.Pasel teigia, kad bendrauja su esamais klientais, taip pat ir darbuotojų komandomis, siekdami užtikrinti skaidrumą ir nepriekaištingą veiklą sujungdami abi įmones: „Iš tiesų, VIENOS įmonės kūrimas tikrai yra reikšmingas žingsnis į priekį. Tai susiję su vienodais procesais ir požiūriais, taip pat su bendra darbo kultūra ir vertybėmis. Bendras prekės ženklas sukurtas, dabar belieka jį pristatyti. Pirmieji sėkmingi žingsniai jau žengti pastaraisiais mėnesiais, tačiau laukia dar ilgas kelias. Visi dirba su dideliu entuziazmu ir motyvacija.“

Plečia produktų ir paslaugų asortimentą

Nauja įmonė galės patenkinti savo klientų poreikius pasiūlydama dar platesnį produktų ir paslaugų asortimentą. „Siūlome visus geidžiamus IT sprendimus ir kompetencijas iš vieno šaltinio, „nuo pradžios iki galo“. Be kokybės, kuri yra mūsų DNR dalis, mes taip pat siūlome konkurencingą kainodarą, tvirtai paremtą koncepcijomis. Garantuojame profesionalių reikalavimų ir projektų valdymą, gebame reaguoti į individualius klientų poreikius, taip pat visada orientuojamės į novatoriškus ir tvarius sprendimus“, – tvirtina R.Pasel.

Ieško naujų specialistų

Nauja įmonė planuoja įdarbinti naujų specialistų, nes auga ir ateityje tikrai plės savo veiklos teritorijas nacionaliniu ir tarptautiniu mastu. „Nuolat ieškome specialistų, kurie prisijungtų prie mūsų komandos ir prisidėtų savo patirtimi“, – teigia R.Pasel.

Vokietijos investuotojus į Lietuvą vilioja tai, kad mūsų šalyje dirba aukštos kvalifikacijos IT ekspertai. „Tai labai patrauklu, ypač šiais laikais, kai trūksta įgūdžių. Taip pat glaudžiai bendradarbiaujame su Lietuvos universitetais, pavyzdžiui, siekdami įdarbinti dar studijų nebaigusius specialistus“, – akcentuoja R.Pasel.

Susijungusių įmonių CEO Rolf Pasel pabrėžia, kad Baltijos šalys jau dabar yra daug labiau pažengusios skaitmeninimo srityje nei, pavyzdžiui, Vokietija: „Tai irgi yra ženklus pranašumas.“

Daugiau technologijų, didesnės galimybės komandoje ir talentų stiprinimas

Pasak „GOD Lithuania“ vadovės Vilmos Khmaladze, įmonių susijungimas reiškia ne tik plėtrą, bet ir praktines pasekmes kasdieniniam darbui: „Tai reiškia daugiau technologijų ir inovacijų, kurios suteiks galimybių siekti aukščiausių tikslų. Taip pat atsiveria didelės galimybes komandoje – dalinsimės žiniomis, nes esame vieninga komanda su bendrais tikslais ir galimybėmis. Tai ir Akademijos plėtra, kuri veikia visoje kompanijoje, įtraukdama ir stiprindama talentus Lietuvoje ir visoje Europoje.“

V.Khmaladze tikisi, kad turės galimybių dirbti su įdomiais ir iššūkių reikalaujančiais projektais. „Mūsų tikslas yra siekti projektų, kurie ne tik atitinka mūsų žinias ir įgūdžius, bet ir įkvepia mūsų kūrybingumą. Stengsimės užtikrinti, kad kiekvienas iš mūsų turėtų galimybę mokytis, tobulėti ir pasiekti savo karjeros aukščiausių tikslų. Sieksime suformuoti stiprią komandą, kuri kartu kuria, dalinasi idėjomis ir palaiko vieni kitus kiekviename projekte“, – teigia vadovė ir pabrėžia, kad tai svarbus žingsnis link bendro tikslo – sukurti inovatyvią ir vieningą komandą.

Lietuvos IT specialistams atsiveria galimybė tapti ekspertais

Pasak V.Khmalade, IT specialistai Lietuvoje galės geriau susikoncentruoti ir tapti ekspertais vokiškoje informacinių technologijų industrijoje. Lietuviai dalyvaudami vokiškose projektuose turės galimybę bendradarbiauti su ekspertais šioje srityje.

„Svarbu ir tai, kad vokiška mašinų industrija garsėja įvairove ir aukštų technologijų lygiu. Tai suteiks jums galimybę dalyvauti įvairiuose įdomiuose ir inovatyviuose projektuose. Vokietija yra viena iš didžiausių ir stipriausių pramoninių šalių Europoje, todėl tai yra puiki rinka inovatyvioms technologijoms ir paslaugoms. Tai gali būti puikus startas Lietuvos IT specialistų karjerai, atveriančiai duris į įvairias galimybes ateityje“, – teigia Vilma Khmaladze.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas