„Xiaomi“ siekia inovacijų ir OLED ekranų gamyboje: pranešama apie bendradarbiavimą su „Lumilan“ ir kokie tikslai yra keliami

Tomas Eidukevičius

2024-04-01, 09:00

0 komentarų

Kinijos milžinė „Xiaomi“ kasmet pristato gausybę įrenginių, kurie sulaukia didžiulio susidomėjimo. Daugelis mūsų naudojasi šios bendrovės išmaniaisiais telefonais, namuose turi „Xiaomi“ robotą dulkių siurblį bei įvairių kitų įrenginių.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Xiaomi“ siekia inovacijų ir OLED ekranų gamyboje: pranešama apie bendradarbiavimą su „Lumilan“ ir kokie tikslai yra keliami

Technologijų kompanija neseniai pristatė ir pirmąjį savo elektrinį automobilį, tačiau tai dar ne viskas, ką gamina „Xiaomi“. Bendrovė taip pat bendradarbiauja su „Lumilan“, kuri specializuojasi naujų OLED medžiagų tyrimų ir plėtros, gamybos, pardavimo ir aptarnavimo srityse.

„Xiaomi“ siekia tobulinti pagrindinę ekranų gamybos technologiją, dalyvaudama pagrindinių OLED medžiagų tyrimuose ir kūrime. Kaip bebūtų, bent jau kol kas „Xiaomi“ neketina gaminti galutinio produkto ar pačių ekrano plokščių.

Jau šiandien nemažai ekranų gamintojų, pavyzdžiui, BOE ar „Samsung“, gamina puikius OLED skydelius, kurie tampa vis ryškesni ir ryškesni. Investicijos į pagrindines technologijas galėtų padėti įveikti tam tikrus apribojimus ir dar labiau patobulinti galutinį produktą.

Per bendros laboratorijos pristatymo ceremoniją, „Xiaomi“ mobiliųjų telefonų ekranų ir jutiklinio valdymo skyriaus generalinis direktorius Wu Cangzhi sakė, jog kompanijos tikslas naujajame dešimtmetyje - daug investuoti į pagrindines technologijas ir stengtis tapti pasauliniu lyderiu naujos kartos technologijų srityje.

Jis tikisi, kad naujausiais pokyčiais pavyks įtvirtinti „Xiaomi“ pagrindines technologijas ekrano medžiagų srityje. „Xiaomi“ atstovas taip pat pažymėjo, kad ši bendra įmonė su „Lumilan“ daugiausia dėmesio skirs skaudžioms OLED pramonės problemoms spręsti ir sieks pagerinti ekranų gaminių našumą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas