Juodasis penktadienis: vienas populiariausių „Xiaomi“ išmaniųjų telefonų dabar parduodamas už ypatingai žemą kainą, papildomai sutaupysite daugiau nei 50€

Partnerio turinys

2023-11-24, 16:30

0 komentarų

Lapkritis – didžiausių metų išpardavimų mėnuo. Dar visai neseniai praūžė Vienišių dienos išpardavimų maratonas, o jau dabar prasidės Juodojo penktadienio maratonas, kuris tęsis kone iki šio mėnesio pabaigos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Juodasis penktadienis: vienas populiariausių „Xiaomi“ išmaniųjų telefonų dabar parduodamas už ypatingai žemą kainą, papildomai sutaupysite daugiau nei 50€

Išpardavimai vyksta įvairiausiose internetinėse parduotuvėse, o ne išimtis yra ir „Aliexpress“ platforma, kur galima rasti įvairiausių pasiūlymų. Šiame tekste norėtumėme atkreipti dėmesį tų, kurie ieško vidutinės klasės išmaniojo telefono už patrauklią kainą.

Vienas geriausių pasiūlymų šiuo metu – tai „Poco X5 Pro“ išmanusis telefonas, kurį galima įsigyti vos už 241,72 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, jums reikės panaudoti nuolaidos kodą BF50, kuris suteiks didžiausią įmanomą nuolaidą.

Žvelgiant į šio išmaniojo telefono kainas Lietuvoje – jūs galėsite sutaupyti daugiau nei 50 eurų. Negana to, produktas atkeliauja iš Europoje esančių sandėlių, todėl pristatymas bus itin greitas. Pigiausias pasiūlymas iš mūsų šalyje veikiančių parduotuvių – 295 eurai. Už šią kainą jūs taip pat gausite 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties turintį „X5 Pro“ variantą.

„Poco X5 Pro” išmanusis telefonas aprūpintas 6,67 colių įstrižinės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška, o taip pat ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Verta pastebėti ir tai, jog čia naudojama 10 bitų panelė su 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos padengimu. Priekinė įrenginio dalis apsaugota „Gorilla Glass 5“ apsauginiu stiklu.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 778G“ procesoriumi, o pigiausias modelis turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. „Poco“ taip pat pasiūlys ir atitinkamai 8 GB ir 256 GB atminties turintį modelį. Čia naudojamos LPDDR4X ir UFS 2.2 talpyklos. „Poco X5 Pro“ pirkėjus pasieks su „Android 12” operacinės sistemos versija bei „MIUI 14“ vartotojo sąsaja.

Čia naudojama pagrindinė 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta kamera, o taip pat ir 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro kamera. Priekinėje telefono dalyje – 16 MP raiškos jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. „Poco X5 Pro“ veikimą palaiko 5 000 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas