Naujausi „Google“ flagmanai parduodami už rekordiškai žemą kainą: nepraleiskite progos įsigyti „Pixel 8“ telefono su pristatymu iš Europos sandėlių!

Partnerio turinys

2023-11-25, 08:15

2 komentarai (-ų)

Išpardavimai vyksta įvairiausiose internetinėse parduotuvėse, o ne išimtis yra ir „Aliexpress“ platforma, kur galima rasti įvairiausių pasiūlymų. Ir nors Juodasis penktadienis baigėsi, tačiau ta proga skirtos nuolaidos – dar niekur nesitraukia.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Naujausi „Google“ flagmanai parduodami už rekordiškai žemą kainą: nepraleiskite progos įsigyti „Pixel 8“ telefono su pristatymu iš Europos sandėlių!

„Aliexpress“ platformoje Juodojo penktadienio išpardavimai prasidėjo dar ketvirtadienį ir tęsis iki pat lapkričio 29 dienos, o pačius geriausius pasiūlymus galite rasti paspaudę čia. Verta paminėti, jog čia rasite ne tik produktus, kuriems taikomos didžiausios nuolaidos, bet ir specialus nuolaidos kodus, kurie suteiks papildomas nuolaidas.

  • Papildoma 9 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 75 eurus taikoma su kodu BF10. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 19 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 140 eurų taikoma su kodu BF20. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 47 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 280 eurų taikoma su kodu BF50. Spauskite čia, kad panaudoti.

Tarp dėmesio vertų pasiūlymų galime rasti ir šiemet debiutavusį „Google“ išmanųjį telefoną. Kaip žinia, bendrovė šiemet išleido du flagmanus, o dabar puiki proga įsigyti „Google Pixel 8“ variantą. Iš Prancūzijos sandėlio atkeliaujantis variantas dabar parduodamas tik už 635,21 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Tiesa, prieš atsiskaitant jums reikia nurodyti nuolaidos kodą BF80. Jeigu norite įsigyti „Google Pixel 8 Pro“ flagmaną – jis šiuo metu parduodamas už 936,59 eurus, o norėdami įsigyti pastarąjį variantą – spauskite čia. Prieš atsiskaitant nepamirškite nurodyti nuolaidos kodo BF80.

Didžiausia šių išmaniųjų telefonų naujovė – naujasis „Tensor G3“ procesorius, kuris pagamintas naudojant 4 nm „Samsung“ procesą. Šį mikroschemų rinkinį sudaro 9 branduoliai su vienu pagrindiniu „Cortex-X3“, keturiais „Cortex-A715“ bei dar keturiais „Cortex-A510“ branduoliais. Standartinis „Pixel 8“ turės 8 GB, o „Pro“ modelis – 12 GB operatyviosios (RAM) atminties.

Abu „Google Pixel 8“ serijos išmanieji telefonai turės IP68 sertifikatą, kas rodo jų atsparumą vandeniui ir dulkėms. Negana to, abu modeliai pasiūlys ne tik pirštų antspaudų jutiklį, kuris įmontuotas po ekranu, bet ir veido atpažinimo technologiją.

Kaip ir įprasta, standartinis modelis yra kiek mažesnis, o „Pixel 8“ – ne išimtis. Čia rasime 6,2 colių įstrižainės ekraną su Full HD+ raiška. „Google“ taip pat pasiūlys 120 Hz atsinaujinimo dažnį, 2 000 nitų maksimalų ryškumą bei „Gorilla Glass Victus“ apsaugą.

„Pixel 8“ modelio nugarėlėje rasime tik dvi kameras, o pagrindinė jų naudos tą patį 50 MP raiškos vaizdo jutiklį. Greta rasime 12 MP plataus kampo kamerą su automatinio fokusavimo bei makro galimybėmis. Priekinėje telefono dalyje – 10.5 MP asmenukių kamera.

Naujojo „Google“ įrenginio veikimą palaikys 4 575 mAh talpos baterija su 27W įkrovimo galimybe, o taip pat ir 18W belaidžiu įkrovimu.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas