Pigiau jau būti nebegali: vienas geriausių „Google“ sukurtų telefonų dabar parduodamas už stulbinančiai žemą kainą, puiki proga atsinaujinti!

Partnerio turinys

2024-03-19, 11:00

0 komentarų

Šiais laikais internete gali rasti pačių įvairiausių dalykų. Daugelis mūsų internetu perką ne tik maisto produktus, bet ir elektroniką. Niekam ne paslaptis, jog kiniškos parduotuvės dažnai siūlo žemesnę kainą nei Lietuvos pardavėjai, o dėl šios priežasties itin populiari yra „Aliexpress“ platforma.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Pigiau jau būti nebegali: vienas geriausių „Google“ sukurtų telefonų dabar parduodamas už stulbinančiai žemą kainą, puiki proga atsinaujinti!

„Aliexpress“ platformoje prasideda jubiliejaus išpardavimai prasideda jau dabar ir tęsis iki pat kovo 27 dienos, o pačius geriausius pasiūlymus galite rasti paspaudę čia. Šiandien taip pat turime pasiūlymą tiems, kurie ieško naujo išmaniojo telefono.

Tarp dėmesio vertų pasiūlymų galime rasti ir pernai debiutavusį „Google“ išmanųjį telefoną. Kaip žinia, bendrovė išleido du flagmanus, o dabar puiki proga įsigyti „Google Pixel 8“ variantą. Iš Ispanijos sandėlio atkeliaujantis variantas dabar parduodamas tik už 456,16 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Kaip jau minėjome, šis išmanusis telefonas atkeliauja iš Ispanijoje esančio sandėlio, todėl jums nereikės sukti galvos dėl jokių papildomų išlaidų, o pirkinys jus pasieks labai greitai. Analogiškas modelis Lietuvoje kainuoja nuo 569,68 eurų, o tai reiškia, kad jūs sutaupysite daugiau nei 100 eurų.

Didžiausia šių išmaniųjų telefonų naujovė – naujasis „Tensor G3“ procesorius, kuris pagamintas naudojant 4 nm „Samsung“ procesą. Šį mikroschemų rinkinį sudaro 9 branduoliai su vienu pagrindiniu „Cortex-X3“, keturiais „Cortex-A715“ bei dar keturiais „Cortex-A510“ branduoliais. Standartinis „Pixel 8“ turės 8 GB, o „Pro“ modelis – 12 GB operatyviosios (RAM) atminties.

Abu „Google Pixel 8“ serijos išmanieji telefonai turės IP68 sertifikatą, kas rodo jų atsparumą vandeniui ir dulkėms. Negana to, abu modeliai pasiūlys ne tik pirštų antspaudų jutiklį, kuris įmontuotas po ekranu, bet ir veido atpažinimo technologiją.

Kaip ir įprasta, standartinis modelis yra kiek mažesnis, o „Pixel 8“ – ne išimtis. Čia rasime 6,2 colių įstrižainės ekraną su Full HD+ raiška. „Google“ taip pat pasiūlys 120 Hz atsinaujinimo dažnį, 2 000 nitų maksimalų ryškumą bei „Gorilla Glass Victus“ apsaugą.

„Pixel 8“ modelio nugarėlėje rasime tik dvi kameras, o pagrindinė jų naudos tą patį 50 MP raiškos vaizdo jutiklį. Greta rasime 12 MP plataus kampo kamerą su automatinio fokusavimo bei makro galimybėmis. Priekinėje telefono dalyje – 10.5 MP asmenukių kamera.

Naujojo „Google“ įrenginio veikimą palaikys 4 575 mAh talpos baterija su 27W įkrovimo galimybe, o taip pat ir 18W belaidžiu įkrovimu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas