Puikus pasiūlymas tiems, kurie ieško naujo telefono: vienas geriausių „Realme“ modelių dabar parduodamas už juokingai žemą kainą, ženkliai pigiau nei Lietuvoje

Partnerio turinys

2023-11-28, 07:16 (atnaujinta 2023-11-28, 10:08)

3 komentarai (-ų)

Šiais laikais internete gali rasti pačių įvairiausių dalykų. Daugelis mūsų internetu perką ne tik maisto produktus, bet ir elektroniką. Niekam ne paslaptis, jog kiniškos parduotuvės dažnai siūlo žemesnę kainą nei Lietuvos pardavėjai, o dėl šios priežasties itin populiari yra „Aliexpress“ platforma.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Puikus pasiūlymas tiems, kurie ieško naujo telefono: vienas geriausių „Realme“ modelių dabar parduodamas už juokingai žemą kainą, ženkliai pigiau nei Lietuvoje

„Aliexpress“ platformoje vis dar tęsiasi išpardavimai, kurie prasidėjo dar praėjusį ketvirtadienį ir tęsis iki pat lapkričio 29 dienos, o pačius geriausius pasiūlymus galite rasti paspaudę čia. Šiandien turime pasiūlymą tiems, kurie ieško naujo išmaniojo telefono.

Internetinėje parduotuvėje „Aliexpress“ dabar galima įsigyti „Realme 11 Pro“ išmanųjį telefoną, kurio kaina siekia vos 280,86 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, prieš atsiskaitant būtinai nurodykite nuolaidos kodą BF50. Verta paminėti ir tai, jog šis įrenginys atkeliaus iš Prancūzijoje esančio sandėlio.

Mūsų rekomenduojamas modelis turi 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties, o Lietuvoje parduodamas variantas aprūpintas atitinkamai 8 GB ir 256 GB, o jo kaina prasideda nuo 341 eurų. Tai reiškia, jog jūs ne tik sutaupysite daugiau nei 60 eurų, bet ir gausite ženkliai daugiau atminties.

„Realme 11 Pro“ aprūpintas 6,7 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška. Čia naudojama 10 bitų panelė su HDR10+ palaikymu, 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos padengimu bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota asmenukių kamera.

Labiausiai išsiskirianti telefono ypatybė - tai jo nugarėlė. „Realme 11 Pro“ turi didžiulį kamerų žiedų, kuris tikrai patrauks daugelio dėmesį. Ypatingai, kuomet yra perkamas auksines arba žalias modelis.

Ir tai net ne pati geriausia dalis - per vidurį einanti juostelė kartu su dekoratyviniais veganiškos odos dygsniais leidžia jaustis kaip aukščiausios klasės žaidimų telefonui ar specialaus leidimo telefonui su kamera, o ne kaip nebrangiam vidutinės klasės telefonui.

Naujojo „Realme 11 Pro“ nugarėlėje rasime 100 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su f/1.75 diafragma bei optiniu vaizdo stabilizavimu. Antroje kamera nugarėlėje – 2 MP makro. Priekinėje telefono dalyje – 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 7050“ procesoriumi, o taip pat turės 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. „Realme 11 Pro“ veiks su „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „Realme UI 4.0“ vartotojo sąsaja.

Naujojo „Realme“ įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu. Gamintojo teigimu, per 18 minučių bus galima įkrauti pusę akumuliatoriaus talpos.

3 komentarų

Donce

Kalba ne problema,ja galima isidiegtii,nors čia global rom,perdarytas is CN versijos,bet problema tame,kad čia nebus 7 ir20 band,tik 3.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas