Superinis „Xiaomi“ telefonų pasiūlymas: vienas populiariausių modelių dabar parduodamas už neįtikėtinai žemą kainą, daugiau nei 100€ pigiau nei Lietuvoje

Partnerio turinys

2022-12-17, 13:34

1 komentaras

Kinijos kompanija „Xiaomi“ kasmet pristato gausybę išmaniųjų telefonų, o dar visai neseniai debiutavo ir naujieji „Xiaomi 13“ serijos flagmanai. Ir nors pastarieji dar nėra prieinami Europoje, tačiau dabar – puiki proga įsigyti anksčiau išleistą bendrovės įrenginį.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Superinis „Xiaomi“ telefonų pasiūlymas: vienas populiariausių modelių dabar parduodamas už neįtikėtinai žemą kainą, daugiau nei 100€ pigiau nei Lietuvoje

Mūsų partneriai „Hekka“ dabar siūlo įsigyti „Xiaomi 12T“ išmanųjį telefoną, kuris buvo pristatytas spalio mėnesį. Lietuvoje šis modelis kainuoja daugiau nei 500 eurų, o „Hekka“ siūlo jį įsigyti vos už 413,91 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia, o taip pat nepamirškite nurodyti ir nuolaidos kodo - HEKKAXM12T.

„Xiaomi 12T“ specifikacijos ir privalumai

Naujasis „Xiaomi 12T“ aprūpintas 6,67 colių įstrižainės AMOLED su 1220p+ raiška, 120 Hz atsinaujinimo dažniu bei HDR10+ palaikymu. Verta paminėti ir tai, jog čia naudojamas 12 bitų ekranas, kurio maksimalus ryškumas siekia 900 nitų. Išmaniojo telefono priekinė dalis apsaugota „Gorilla Glass 5“ apsauginiu stiklu, o viršutinėje dalyje – nedidelis asmenukių kameros apskritimas.

„Xiaomi“ naujiena veiks su „MediaTek Dimensity 8100 Ultra“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Telefonas pirkėjus pasieks su „Android 12“ operacinės sistemos versija bei „MIUI 13“ vartotojo sąsaja. „Xiaomi 12T“ nugarėlėje rasime tris kameras.

Pagrindinė šio modelio kamera aprūpinta 108 MP raiškos vaizdo jutikliu su optiniu vaizdo stabilizavimu bei 8K filmavimo galimybe. Greta rasime 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro kameras. Priekinėje išmaniojo telefono dalyje puikuojasi 20 MP asmenukių kamera.

„Xiaomi 12T“ taip pat turi 5000 mAh talpos bateriją su 120W greitojo įkrovimo galimybe. Gamintojo teigimu, pilnas įkrovimas truks vos 19 minučių. Verta paminėti ir tai, jog šis išmanusis aprūpintas „Wi-Fi 6“, „Bluetooth 5.3“, NFC palaikymu, o taip pat ir 5G ryšio modemu.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas