2023 metų „Samsung“ flagmanai sulaukia daugiau dėmesio nei anksčiau: bendrovė fiksuoja ženkliai geresnius pardavimus, tačiau ne viskas klostosi kaip tikėtasi

Lukas Snarskis

2023-11-01, 07:16 (atnaujinta 2023-11-01, 10:04)

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų gamintojai kasmet pristato gausybę įvairiausių naujienų, tačiau tai niekaip nepadeda įtikinti vartotojų atsinaujinti. Ir nors daugelio gamintojų pardavimai mažėja, tačiau Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ dabar turi ir kuo pasidžiaugti.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
2023 metų „Samsung“ flagmanai sulaukia daugiau dėmesio nei anksčiau: bendrovė fiksuoja ženkliai geresnius pardavimus, tačiau ne viskas klostosi kaip tikėtasi

Pastaruosius keletą metų „Samsung“ turėjo problemų parduodant naujausius savo flagmanus, tačiau situacija kiek taisosi. Remiantis naujausia informacija, „Galaxy S23“ serijos pardavimai yra ženkliai geresni nei praėjusiais metais išleistų flagmanų.

„Hana Securities“ duomenų atskleidžia, jog 2023 metų bendrovės flagmanai pasiekė 22,89 mln. vienetų ribą, kuri užfiksuota per pirmuosius devynis pardavimų mėnesius. Tai yra 22 proc. geresni rezultatai nei pernai metais, kuomet debiutavo „Samsung Galaxy S22“ serijos išmanieji telefonai.

Skelbiama, jog „Galaxy S23 Ultra“ modeliai buvo parduoti 10,69 mln. kartų, pirkėjai įsigijo 8,09 mln. „Galaxy S23“ variantų, o „Plus“ modelis sudomino 4,11 mln. asmenų, ieškančių naujo išmaniojo telefono. Tiesa, nors pastarieji flagmanai ir sulaukia daugiau dėmesio nei jų pirmtakai, tačiau ne visus telefonus „Samsung“ parduoda taip sėkmingai.

„Samsung Galaxy Fold5“ ir „Galaxy Flip5“ sulenkiami išmanieji telefonai per pirmuosius du mėnesius pasiekė 3,51 mln. pardavimų ribą, kas yra kiek mažiau nei ankstesnių metų variantai. Pernai išleisti „Galaxy Fold4“ ir „Galaxy Flip4“ per pirmuosius du mėnesius sulaukė didesnio susidomėjimo – tuomet buvo parduota 3,63 mln. įrenginių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas