2024 metų „Samsung“ flagmanai sulauks dizaino pokyčių? Planuojami pakeitimai, kurie gali sukelti daugelio nepasitenkinimą

Lukas Snarskis

2023-08-22, 07:46

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ šiemet jau pristatė visus savo flagmanus. Dar metų pradžioje debiutavo „Galaxy S23“ serijos modeliai, o visai neseniai buvo pademonstruoti ir nauji sulenkiami išmanieji telefonai. Ir dabar prasideda pasiruošimas kitiems metams.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
2024 metų „Samsung“ flagmanai sulauks dizaino pokyčių? Planuojami pakeitimai, kurie gali sukelti daugelio nepasitenkinimą

2024 metų pradžioje „Samsung“ turėtų pristatyti naujuosius „Galaxy S24“ serijos išmaniuosius telefonus. Nors iki pristatymo dar yra ganėtinai daug laiko, tačiau kalbos apie naujus modelius sklinda jau kuris laikas. Kaip ir įprasta, didžiausias telefonų gamintojas pasaulyje turėtų pristatyti tris modelius.

Pietų Korėjos milžinė ruošiasi „Galaxy S24“, „Galaxy S24+“, o taip pat ir „Samsung Galaxy S24 Ultra“ išmaniųjų telefonų pristatymui. Remiantis naujausiais duomenimis, visi šie modeliai turėtų sulaukti kiek kitokių ekrano kraštinių nei įprastai. Šaltinių teigimu, 2024 metų flagmanai turės plokščias briaunas, panašiai kaip naujausi „iPhone“ modeliai.

Galbūt šiam sprendimui įtakos turėjo išoriniai veiksniai, atsižvelgiant į tai, kad pastarųjų kelerių metų dizaino tendencijos krypsta į plokščią dizainą ir aštrias briaunas. Žinoma, reikia neatmesti varianto, kad „Samsung“ mano, jog tai dar labiau patobulintų „Galaxy S“ serijos flagmanų dizainą, nepriklausomai nuo tendencijų.

Tiesa, įdomi detalė ta, jog šie pokyčiai gali nepasiekti „Samsung Galaxy S24 Ultra“ modelio. Šiuo metu skelbiama, kad pastarasis flagmanas šių pokyčių nesulauks ir čia ir toliau bus naudojamos kiek išlenktos kraštinės. Toks sprendimas neturėtų stebinti, mat „Samsung“ mėgsta galingiausiame savo įrenginyje naudoti kiek kitokius sprendimus tam, kad jis išsiskirtų iš kitų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas