Aiškėja daugiau informacijos apie ploniausią telefoną su MIL-STD-810 sertifikatu: jau žinomas šios „Motorola“ naujienos pavadinimas ir kai kurios specifikacijos

Lukas Snarskis

2024-07-25, 17:15

0 komentarų

Technologijų bendrovė per pastaruosius metus pristatė gausybė naujų išmaniųjų telefonų, o dabar ruošiamas ir dar vienas naujas šedevras. „Motorola“ anonsuoja naujo įrenginio pristatymą, kuris turės stebinančių savybių.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Aiškėja daugiau informacijos apie ploniausią telefoną su MIL-STD-810 sertifikatu: jau žinomas šios „Motorola“ naujienos pavadinimas ir kai kurios specifikacijos

„Motorola“ paskelbė, jog netrukus debiutuosiantis išmanusis telefonas bus pats ploniausias įrenginys rinkoje, kuris pasiūlys MIL-STD-810 karinį atsparumo sertifikato atitikimą. Dabar aiškėja, kad tai bus „Edge 50“ serijai priskiriamas įrenginys.

Internete pasirodė naujojo „Motorola Edge 50 5G“, kuris veikiausiai ir bus naujasis gamintojo išmanusis su išskirtinėmis atsparumo savybėmis. Šis modelis bus prieinamas pilkos, žalios ir persiko spalvų. Priekinėje įrenginio dalyje – lenktas 6,4 colių įstrižainės pOLED ekranas su 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

Išmanusis telefonas turėtų veikti su „MediaTek Dimensity 7300“ procesoriumi, o jo veikimą palaikys 4 400 mAh talpos baterija. „Edge 50 5G“ modelio nugarėlėje rasime tris kameras, o pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį. Greta – 13 MP plataus kampo kamera ir 10 MP teleobjektyvas.

Deja, tačiau kol kas nėra skelbiama, koks bus išmaniojo telefono korpuso storis. Kaip jau minėjome, „Edge 50 5G“ turės MIL-STD-810 karinį atsparumo sertifikatą, kas rodo, kad jis bus atsparus įvairioms ekstremalioms sąlygoms.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas