Aiškėja didžiausi „Xiaomi 14“ serijos telefonų privalumai: pasiūlys ne tik daugybę atminties, bet ir atnaujintą pagrindinę kamerą

Lukas Snarskis

2023-07-20, 07:46 (atnaujinta 2023-07-20, 15:23)

5 komentarai (-ų)

Kinijos kompanija „Xiaomi“ kasmet pristato gausybę įvairių produktų – nuo dantų šepetukų iki elektrinių dviračių. Niekam ne paslaptis, jog šios bendrovės įrenginiai daug dėmesio susilaukia ir Lietuvoje, o populiariausi – išmanieji telefonai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Aiškėja didžiausi „Xiaomi 14“ serijos telefonų privalumai: pasiūlys ne tik daugybę atminties, bet ir atnaujintą pagrindinę kamerą

„Xiaomi“ jau kuris laikas ruošiasi naujųjų 2024 metų flagmanų pristatymui, o bendrovės gerbėjai su nekantrumu laukia kada jie debiutuos. Nors iki šiol informacijos apie „Xiaomi 14“ serijos įrenginius buvo nedaug, tačiau pastaruoju metu pasirodo vis daugiau pranešimų apie naujuosius flagmanus.

Kaip ir įprasta, „Xiaomi“ turėtų pristatyti bent du modelius – tai „Xiaomi 14“, o taip pat ir „Xiaomi 14 Pro“. Šių išmaniųjų telefonų debiuto laukiama jau lapkričio mėnesį. Tiesa, iš pradžių jie debiutuos tik Kinijos rinkoje, kitų metų vasario mėnesį turėtų atkeliauti ir į Europą.

Jau yra žinoma, jog „Xiaomi 14“ serijos išmanieji telefonai veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi, kuris turėtų debiutuoti šį rudenį. Dabar aiškėja, kad įrenginiai taip pat pasiūlys iki 1 TB vidinės atminties. Palyginimui, „Xiaomi 13“ serija siūlo iki 512 GB siekiančias vidines talpyklas. Aiškėja ir kai kurios kamerų savybės.

Remiantis naujausia informacija, „Xiaomi 14“ turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą. Pastarojo dydis sieks 1/1.28 colio. Vertėtų pastebėti, jog šių metų flagmanas naudoja tokios pačios raiškos objektyvą, tačiau jo dydis – kiek mažesnis ir siekia 1/1.49 colio. Kitos kameros turėtų išlikti daugiau mažiau panašios kaip ir „Xiaomi 13“ serijos modeliuose.

Tai ne pirmas kartas, kuomet pasirodo informacija apie „Xiaomi“ ruošiamus naujuosius flagmanus. Dar visai neseniai buvo skelbiama, jog „Xiaomi 14“ turės 4 860 mAh bateriją ir palaikys 90 W įkrovimą. Tuo tarpu, „Xiaomi 14 Pro“ turės kiek didesnę 5 000 mAh bateriją ir pasiūlys 120 W greitojo įkrovimo galimybe.

Šaltinių teigimu, abu „Xiaomi 14“ serijos flagmanai turėtų pasiūlyti ir 50W belaidžio įkrovimo galimybę. Verta pastebėti, jog ši informacija atskleidžia ir tai, jog 2024 metų bendrovės flagmanai turės kiek didesnes baterija nei jų pirmtakai. Priminsime, jog „Xiaomi 13“ turėjo 4 500 mAh bateriją su 67 W greitu įkrovimu.

5 komentarų

Raimondas

Aplamai Xiaomi ir flagmanas nesuderinama:)

Saulius

O tu nusipirk ir palygink su Samsung. Nustebsi, kad Xiaomi yra geriau. Net Ubuntu reitinguose Xiaomi lenkia Samsung pagal daugeli parametru. O ir siaip Xiaomi yra idomesnis ir su daugiau galimybiu, nei nuobodusis Samsungas, kuris metu metais praktiskai niekuo nesiskiria.

Žinokit

12 T Pro man bandant atsisėsti kišenėje lūžo.O ir šiaip buvo toks pakankamai bugovas.Kamera-marketingas

Jonas

Įdomu kokią kainą pasiūlys už šiuos vidutiniokus, nes flagmanais juos vadinti neišeina...

Ade

Kąą? Kas pagal jus tuomet yra flagmanas? Galingiausias qualcomm procesorius, kaip visada vienas geriausių amoled ekranų, 90/120W įkrovimas, 50W(Greitesnis už didžiają dalį konkurentų) bevielis įkrovimas, ir ant popieriaus puikus kameros sensorius. Per kurią būtent vietą čia yra ne flagmanas? Ponas, jūs šnekate nesamones :D

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas