Aiškėja „Huawei“ rudens planai: laukia keturi telefonai, kurie bus pristatyti vėliau nei įprastai

Lukas Snarskis

2020-08-03, 14:15 (atnaujinta 2022-11-29, 01:57)

1 komentaras
Aiškėja „Huawei“ rudens planai: laukia keturi telefonai, kurie bus pristatyti vėliau nei įprastai

Kinijos milžinė „Huawei“ pastaruoju metu fiksuoja stebėtinai gerus rodiklius, nepaisant visų JAV pritaikytų sankcijų. Antrojo šių metų ketvirčio metu gamintojas net sugebėjo aplenkti „Samsung“ ir pakilti į pirmąją poziciją pagal telefonų pardavimus. Ir nors JAV vyriausybės sankcijos smogia vis stipriau, tačiau „Huawei“ neatsisako planų pristatyti „Mate40“ serijos telefonus.

Naujausia informacija atskleidžia, jog šiemet pristatymas gali įvykti kiek vėliau nei įprasta. Šiai dienai yra minimas spalio mėnesis, kaip realiausia data išvysti naujuosius „Huawei Mate40“ serijos telefonus. Tiesa, iš pradžių buvo kalbama apie pastarojo mėnesio pradžią, o dabar galima pristatymo data nusistūmė į mėnesio pabaigą.

Nors pristatymo data ir išlieka neaiški, tačiau po truputį pradeda aiškėti ką „Huawei“ vadovai gali pristatyti. Šiemet tikimasi keturių „Mate40“ serijos išmaniųjų telefonų, o tarp jų – „Mate40“, „Mate40 Pro“, „Mate40 Pro+“ ir „Mate40 Porsche Design RS“ modeliai. Ir tai gali būti ne vienintelės kompanijos naujienos. Pranešama ir apie tai, jog „Huawei“ gali pristatyti naująjį „Mate Watch“ išmanųjį laikrodį, o taip pat laukiama ir naujienų, kurios susijusios su „HarmonyOS“ operacine sistema.

Tai, jog „Huawei“ ketina nukelti „Mate40“ serijos pristatymą – neturėtų būti didelė staigmena. Kinijos milžinė tikrai nėra vienintelė kompanija, kuri turi problemų su naujausių įrenginių gamyba. Nors „Apple“ ir neturi išgyventi tokių sankcijų, kokias patiria „Huawei“, tačiau šio gamintojo naujausi telefonai taip pat bus išleisti vėliau nei įprasta.

1 komentarų

Mantas

Ai jai jai - Trumpas tyliai ruko.. Geriausius perka net kai Jav bando bet kokia kaina savo gaminius stumt kitus smaugiaunt.. Gavno apple, Huawei best

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas