Aiškėja, kiek Europoje kainuos naujausi „Google“ išmanieji telefonai: pigiausias modelis bus siūlomas už 899 eurus, o norint pačio brangiausio – teks gerokai paploninti piniginę

Lukas Snarskis

2024-07-12, 13:00 (atnaujinta 2024-07-12, 23:36)

0 komentarų

JAV technologijų milžinė „Google“ ne tik kuria ir nuolat tobulina „Android“ operacinę sistemą, kuri yra populiariausia mobili platforma pasaulyje. Bendrovė taip pat kuria ir savo išmaniuosius telefonus, o galingiausi iš jų debiutuoja kiekvieną rudenį. Tačiau šiemet viskas gali būti kiek kitaip.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Aiškėja, kiek Europoje kainuos naujausi „Google“ išmanieji telefonai: pigiausias modelis bus siūlomas už 899 eurus, o norint pačio brangiausio – teks gerokai paploninti piniginę

Kasmetinis „Google“ išmaniųjų telefonų pristatymas dažniausiai yra rengiamas spalio mėnesį, tačiau šiemet viskas bus kiek kitaip. Kompanijos atstovai paskelbė apie netikėtą „Pixel“ pristatymą rugpjūčio 13 dieną, kas yra kone dviem mėnesiais anksčiau nei įprasta.

JAV technologijų bendrovės išplatintame pranešime nėra minimi jokie konkretūs įrenginiai, tačiau rašoma: „Kviečiame jus į „Made by Google“, kuriame pristatysime geriausius „Google“ dirbtinio intelekto, „Android“ programinės įrangos ir „Pixel“ prietaisų portfelio pasiekimus".

Šio renginio metu tikimasi išvysti net keturis naujus išmaniuosius telefonus. „Google“ atstovai turėtų pristatyti „Pixel 9“, ‚Pixel 9 Pro“ ir „Pixel 9 Pro XL“ modelius, o taip pat ir sulenkiamą „Google Pixel 9 Pro Fold“ modelį. Dabar aiškėja, kiek gali kainuoti šie produktai.

Remiantis naujausia informacija, „Google Pixel 9“ turėtų kainuoti 899 eurus, o už šią kainą pirkėjai gaus modelį su 128 GB atminties. Už 999 eurus bus siūlomas 256 GB variantas. „Pixel 9 Pro“ kaina turėtų prasidėti nuo 1 099 eurų. 256 GB variantas kainuos 1 199 eurus, o 512 GB vidinės atminties turintis modelis – 1 329 eurus.

Kalbant apie „Google Pixel 9 Pro XL“, šio išmaniojo telefono kaina prasidės nuo 1 199 eurų. Norintys įsigyti 256 GB variantą turės sumokėti 1 299, 512 GB – 1 429, o 1 TB variantas bus parduodamas už 1 689 eurus. Naujasis sulenkiamas flagmanas kainuos nuo 1 899 eurų, o didesnę atmintinį turintis variantas bus parduodamas nuo 2 029 eurų.

Neoficialiais duomenis, „Google Pixel 9“ veikiausiai bus aprūpintas 6,03 colių įstrižainės OLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. „Pixel 9 Pro“ turės 6,1 colių įstrižainės, o „Google Pixel 9 Pro XL“ naudos 6,5 colių įstrižainės ekraną. Aiškėja ir daugiau skirtumų tarp šios serijos įrenginių.

Skelbiama, jog „Pixel 9“ variantas turės tik dvi kameras nugarėlėje, o kiti du modeliai pasiūlys tris kameras. Šiuo metu nėra žinomos jokios techninės šių išmaniųjų telefonų savybės, tačiau net neabejojama, kad artimiausiu metu pasirodys ir daugiau įvairių gandų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas