Aiškėja, kokiomis savybėmis pasižymės kitą savaitę debiutuosiantis „OnePlus Nord 4“: jau žinomos pagrindinės išmaniojo telefono specifikacijos bei diziano ypatumai

Lukas Snarskis

2024-07-09, 14:55 (atnaujinta 2024-07-10, 07:07)

0 komentarų

Kinijos kompanija „OnePlus“ anksčiau išleisdavo vos kelis išmaniuosius telefonus per metus, tačiau dabar situacija yra kiek kitokia. Bendrovė kasmet pristato ne tik aukščiausios klasės flagmanus, bet ir nemažai pigesnių modelių, o taip pat ir įvairių kitų produktų.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Aiškėja, kokiomis savybėmis pasižymės kitą savaitę debiutuosiantis „OnePlus Nord 4“: jau žinomos pagrindinės išmaniojo telefono specifikacijos bei diziano ypatumai

„OnePlus“ atstovai paskelbė, jog naujausių produktų pristatymas bus surengtas liepos 16 dieną. Oficiali spaudos konferencija įvyks Milane, o tiesioginę transliaciją bus galima stebėti internetu. Renginio pradžia – 16:00 val. Lietuvos laiku.

Spaudos konferencijos metu bus pademonstruoti „Nord Buds 3 Pro“ belaidžiai ausinukai, „OnePlus Pad 2“ planšetinis kompiuteris, o taip pat ir „OnePlus Nord 4“ išmanusis telefonas. Jau žinoma, kad tai nebus visiškai naujas įrenginys ir gamintojas planuoja tiesiog pervadinti Kinijoje parduodamą „Ace 3V“ modelį.

Tai reiškia, jog „OnePlus Nord 4“ turės 6,74 colių įstrižainės AMOLED ekraną su 1 240 x 2 772 taškų raiška. Čia naudojama 10 bitų panelė su 120 Hz atsinaujinimo dažniu ir 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos padengimu. Maksimalus „Ace 3V“ modelio ekrano ryškumas sieks 2 150 nitų.

„OnePlus Nord 4“ turės dvi kameras nugarėlėje, o pagrindinė jų pasižymės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Čia bus naudojamas „Sony IMX882“ sensorius su optiniu vaizdo stabilizavimu. Greta rasime ir 8 MP plataus kampo objektyvą. Pagrindinė šio telefono kamera pasiūlys ir 4K filmavimo su 60 kadrų per sekunde galimybę. Priekinėje dalyje – 16 MP asmenukių kamera.

Šis „OnePlus“ įrenginys veiks su „Snapdragon 7+ Gen 3“ procesoriumi bei turės 12 GB arba 16 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. Išmanusis telefonas veiks su „Android 14“ operacinės sistemos versija ir „OxygenOS 14“ vartotojo sąsaja.

„OnePlus Nord 4“ veikimą palaikys 5 500 mAh talpos baterija su 100W greituoju įkrovimu, o sklandų įkrovimą užtikrins specialiai tam skirtas lustas. Gamintojo teigimu, pilnas išmaniojo telefono įkrovimas truks tik maždaug 26 minutes.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas