Aiškėja, kokiomis savybėmis pasižymės naujasis „CMF Phone 1“ ir kiek jis gali kainuoti, pristatymas jau netrukus

Lukas Snarskis

2024-06-27, 07:46

0 komentarų

„Nothing“ dar praėjusiais metais pristatė CMF prekinį ženklas, kuris skirtas pigesniems produktams pasiūlyti. Internete jau kuris laikas kalbama apie pirmąjį telefoną, pažymėtu būtent šiuo ženklu.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Aiškėja, kokiomis savybėmis pasižymės naujasis „CMF Phone 1“ ir kiek jis gali kainuoti, pristatymas jau netrukus

Liepos 8 dieną įvyks spaudos konferencija, kurios metu bus pristatytas naujasis „CMF Phone 1“ išmanusis telefonas, o dabar aiškėja ir pagrindinės šio įrenginio specifikacijos. Paaiškėjo ir tai, jog ši naujiena kainuos nuo 179 eurų.

Pirmasis CMF išmanusis telefonas turės 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekraną su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Priekinėje įrenginio dalyje rasime 16 MP asmenukių kamerą, o po ekranu bus įmontuotas ir pirštų antspaudų jutiklis.

Įrenginys turėtų veikti su „MediaTek Dimensity 7300“ procesoriumi bei turės 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti pasitelkiant atminties kortelę. Išmaniojo veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 33W įkrovimo galimybe.

Naujasis „CMF Phone 1“ pirkėjus pasieks su jau įdiegta „Android 14“ operacinės sistemos versija. Kaip jau minėjome, išmaniojo telefono debiutas įvyks liepos 8 dieną, o visą naujausią informaciją rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas