Aiškėja, kuo nustebins naujieji „Vivo V40“ serijos telefonai: pasiūlys itin ploną korpusą ir talpią bateriją, bus atsparūs dulkėms ir vandeniui

Lukas Snarskis

2024-07-23, 07:55 (atnaujinta 2024-07-23, 13:43)

0 komentarų

2024 metais „Vivo“ jau spėjo pristatyti gausybę išmaniųjų telefonų ir, panašu, neketina sustoti. Dar neseniai buvo surengtas „X Fold3“ serijos sulenkiamų įrenginių pristatymas, o netrukus debiutuos ir dar viena naujiena.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Aiškėja, kuo nustebins naujieji „Vivo V40“ serijos telefonai: pasiūlys itin ploną korpusą ir talpią bateriją, bus atsparūs dulkėms ir vandeniui

Kinijos kompanijos „Vivo“ atstovai neseniai pristatė naująjį „Vivo V40 SE“ išmanųjį telefoną, o netrukus turėtų debiutuoti ir daugiau „V40“ serijos įrenginių. Dabar pasirodė pirmieji pranešimai apie „V40“ ir „V40 Pro“ modelius.

Pranešama, jog naujieji „Vivo V40“ serijos išmanieji telefonai bus vieni ploniausių rinkoje su talpia baterija. Abu šios linijos modeliai veikiausiai naudos 5 500 mAh talpos bateriją. Negana to, jie turėtų būti aprūpinti puikiomis atsparumo savybėmis, ką sufleruoja IP68 sertifikatas.

Neoficialiais duomenimis, naujasis „Vivo V40 Pro“ turės 6,78 colių įstrižainės ekraną su 1 260 x 2 800 taškų raiška. Čia būtų naudojama AMOLED panelė su 120 Hz atsinaujinimo dažniu bei 4 500 maksimaliu ryškumu. Išmanusis turėtų veikti su „MediaTek Dimensity 9200+“ procesoriumi.

„Vivo V40 Pro“ galime tikėtis rasti tris kameras, o pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį su optiniu vaizdo stabilizavimu. Greta būtų įmontuotas 50 MP teleobjektyvas su 2x optinio priartinimo galimybe, o taip pat ir 8 MP plataus kampo objektyvas. Priekinėje telefono dalyje – 50 MP asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas pirkėjams turėtų būti pasiūlytas mėlynos, violetinės ir tamsiai pilkos spalvų. Deja, tačiau kol kas nėra žinoma, kada įvyks oficialus „Vivo V40“ serijos pristatymas. Kaip bebūtų, tai gali įvykti dar šį mėnesį, o visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas