Aiškėja naujo „Xiaomi“ sulenkiamo flagmano savybės: pasiūlys itin galingas specifikacijas, gali debiutuoti ir Europoje

Lukas Snarskis

2024-03-13, 11:46

0 komentarų

Jeigu anksčiau gamintojai lenktyniaudavo kameros galimybėmis, vyko ir galios ar baterijų lenktynės, tai dabar tokių iššūkių mažiau. Nepaisant to, jau kuris laikas kuriami sulenkiami išmanieji, kuriems skiriamas vis didesnis ir didesnis dėmesys.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Aiškėja naujo „Xiaomi“ sulenkiamo flagmano savybės: pasiūlys itin galingas specifikacijas, gali debiutuoti ir Europoje

Kinijos kompanija „Honor“ dar visai neseniai į Europą atgabeno naująjį „Magic V2“ sulenkiamą išmanųjį telefoną, tačiau 2024 metai žada ir daugiau tokių naujienų. Sulenkiamą flagmaną ruošia ir „Xiaomi“, kuri ketina jį atgabenti ir į mūsų rinką.

Remiantis naujausia informacija, naujasis „Xiaomi Mix Fold 4“ modelis turėtų sulaukti reikšmingų patobulinimų, o vienas pagrindinių jų – atnaujintas sulenkimo mechanizmas. Išmanusis telefonas turėtų būti ne tik patvaresnis, tačiau ir gerokai lengvesnis nei jo pirmtakas ir svers maždaug 220 - 240 gramų.

Sulenkiamas išmanusis telefonas taip pat turės 16 GB operatyviosios (RAM) ir 1 TB vidinės atminties, o jo veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 100W greituoju įkrovimu. Skelbiama, jog „Xiaomi Mix Fold 4“ gali turėti 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir periskopinį objektyvą.

Naujasis „Xiaomi“ flagmanas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi. Tikėtina, jog šis įrenginys turėtų pasiūlyti ir puikias atsparumo savybes bei pirmąsyk šios serijos modelis turės IP sertifikatą, kuris rodo jo atsparumą ne tik dulkėms, bet ir vandeniui.

Žinoma, tokia informacija dar nėra patvirtinta oficialiai. Kol kas nėra žinoma ir kada jis galėtų debiutuoti, tačiau tokios detalės turėtų paaiškėti jau netrukus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas