Aiškėja naujojo „OnePlus Nord 5“ specifikacijos: pasirodė išmaniojo telefono specifikacijos, aiškėja ir kamerų savybės

Tomas Eidukevičius

2024-03-07, 16:36

0 komentarų

Kinijos bendrovė „OnePlus“ per pastaruosius metus gerokai išplėtė savo išmaniųjų telefonų asortimentą, skirdama nemažą dėmesį ir pigesnius įrenginius besirenkančiai pirkėjų grupei.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Aiškėja naujojo „OnePlus Nord 5“ specifikacijos: pasirodė išmaniojo telefono specifikacijos, aiškėja ir kamerų savybės

Praėjusiais metais „OnePlus“ pristatė vidutinės klasės „Nord 3“ modelį, o šiemet tikimasi sulaukti ir „OnePlus Nord 5“ varianto. Ir nors nėra žinoma, kada galėtų debiutuoti šis išmanusis telefonas, tačiau internete jau pasirodė informacija apie galimas jo specifikacijas.

Pranešama, jog „OnePlus Nord 5“ turėtų būti aprūpintas 6,74 colių įstrižainės OLED ekranu su 1.5K raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Tiesa, „OnePlus“ neketina naudoti LTPO panelės, kurią galima rasti tokiuose modeliuose kaip „OnePlus 12“ ar „12R“.

Išmanusis telefonas turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3“ procesoriumi bei turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) atminties. „OnePlus Nord 5“ veikimą palaikys 5 500 mAh talpos baterija. Šiuo metu nėra žinoma kokios spartos įkrovimą ketinama pasiūlyti ar kokios vidinės atminties opcijos bus prieinamos.

„OnePlus Nord 5“ turėtų būti pagamintas su stikline nugarėlėje bei plastikiniu rėmeliu, o pirkėjams bus siūlomas sidabrinės spalvos variantas. Tiesa, tikėtina, jog „OnePlus“ pasiūlys ir daugiau spalvų, tačiau informacijos apie tai kol kas nėra.

Skelbiama, jog „Nord 5“ modelis turės tokias pačias kameras kaip ir „OnePlus 12R“ variantas. Tai reiškia, jog pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį su optiniu vaizdo stabilizavimu. Išmaniojo telefono nugarėlėje taip pat rasime ir 8 MP plataus kampo kamerą bei 2 MP makro objektyvą. Priekinėje dalyje įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas