Aiškėja naujųjų „Realme“ flagmanų specifikacijos: pasiūlys ne tik 240 W greitąjį įkrovimą, bet ir daugiau dėmesio vertų savybių

Lukas Snarskis

2023-01-08, 10:08

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“, kuri priklauso „Oppo“ bendrovei, į išmaniųjų telefonų rinką įsiveržė lyg viesulas. Vos per keletą metų šis gamintojas įsitvirtino rinkoje ir dabar yra puikiai žinomas daugeliui. Praėjusių metų pradžioje buvo pristatytas ir „GT Neo 3“ flagmanas, o jau netrukus kinai ir vėl atsidurs viršūnėje.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Aiškėja naujųjų „Realme“ flagmanų specifikacijos: pasiūlys ne tik 240 W greitąjį įkrovimą, bet ir daugiau dėmesio vertų savybių

Internete jau kuris laikas netyla kalbos apie „Realme GT Neo 5“ serijos išmaniuosius telefonus, o kompanijos atstovai dar visai neseniai patvirtino, kad šiai serijai priklausys pirmasis įrenginys su 240 W greitojo įkrovimo technologija. Ir nors „Realme“ nėra atskleidusi jokių detalių apie savo flagmanus, tačiau jie jau pasirodė Kinijos ryšio sertifikavimo agentūros TENAA duomenų bazėje, o tai atskleidžia visas pagrindines jų savybes.

Kaip jau buvo skelbiama anksčiau, naująją „Realme“ flagmanų serija sudarys du modeliai, o pagrindinis jų skirtumas – baterijos talpa. TENAA duomenys atskleidžia, kad vienas iš įrenginių turės 4850 mAh, o antrasis – 4450 mAh talpos baterijas. Abi jos bus sudarytos iš dviejų dalių. Tikėtina, kad didesniu akumuliatoriumi aprūpintas variantas turės 150 W įkrovimo spartą, o mažesnės talpos baterija pasižymintis modelis naudos 240 W greitojo įkrovimo technologiją.

Abu „GT Neo 5“ serijos išmanieji telefonai turės 6,74 colių įstrižainės AMOLED ekranus, o viršutinėje dalyje – nedidelis asmenukių kameros apskritimas, kur bus įmontuotas 16 MP objektyvas. „Realme GT Neo 5“ flagmanai veiks su aštuonių branduolių procesoriais, kurių maksimalus taktinis dažnis – 3 GHz. Verta pastebėti ir tai, jog įrenginiai turės 8 GB, 12 GB arba 16 GB operatyviosios (RAM) bei nuo 128 GB iki 1 TB vidinės atminties.

„Realme GT Neo 5“ serijos įrenginiai nugarėlėje turės tris kameras, o pagrindinė jų bus aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Greta rasime 8 MP plataus kampo bei 2 MP gylio sensorius. Jau žinoma ir tai, jog išmanieji telefonai turės po ekranu įmontuotus pirštų antspaudų sensorius, taip pat palaikys 5G ryšio technologiją.

Tikėtina, kad „Realme GT Neo 5“ serijos išmanieji telefonai bus pristatyti jau kitą mėnesį. Nors kompanijos atstovai nepaskelbė tikslios datos, tačiau manoma, kad spaudos konferencija bus surengta Barselonoje įvyksiančioje „Mobile World Congress“ parodoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas