Aiškėja pagrindinės „Galaxy Fold6“ sulenkiamo telefono specifikacijos: pasiūlys tam tikrus dizaino patobulinimus, tačiau daugelis savybių primins praėjusių metų modelį

Lukas Snarskis

2024-06-15, 10:55

0 komentarų

Sulenkiamų išmaniųjų telefonų populiarumas nuolat auga. Prie to, žinoma, nemažai prisideda vis didėjanti pasiūla, o taip pat ir nuolat tobulėjančios technologijos, kurios suteikia vis geresnę naudojimo patirtį.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Aiškėja pagrindinės „Galaxy Fold6“ sulenkiamo telefono specifikacijos: pasiūlys tam tikrus dizaino patobulinimus, tačiau daugelis savybių primins praėjusių metų modelį

Jau liepos 10 dieną turėtų įvykti „Samsung“ rengiamas „Unpacked“ renginys, kurio metu išvysime gausybę naujų produktų. Tarp jų – nauji „Galaxy Fold“ ir „Galaxy Flip“ išmanieji telefonai, „Galaxy Watch7“ serijos išmanieji laikrodžiai.

Įvairios kalbos apie „Samsung“ planuojamus pristatyti produktus sklinda jau kuris laikas, o dabar pasirodė ir detali informacija apie naująjį „Galaxy Fold6“ išmanųjį telefoną. Internete pasklido šio flagmano specifikacijos. Pažvelkime, ką pasiūlys šis įrenginys.

Išorinis ekranas bus 6,3 colių įstrižainės su 968 x 2 376 taškų raiška, kas reiškia, jog šios panelės kraštinių santykis sieks 22.1:9. Čia bus naudojama LTPS panelė su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Skelbiama, jog įrenginio storis sulenkus sieks 12,1 mm, o atlenkus – 5,6 mm.

Vidinėje „Galaxy Fold6“ dalyje rasime 7,6 colių įstrižainės ekraną su 1 856 x 2 160 taškų raiška. Čia naudojamos ekrano panelės kraštinių santykis sieks 10.5:9, o taip pat bus pasiūlytas ir 120 Hz atsinaujinimo dažnis.

Nors pasirodžiusi informacija ir neatskleidžia koks tiksliai procesorius bus naudojamas, tačiau minima, kad tai bus aštuonių branduolių lustas. Tai leidžia daryti prielaidą, jog „Samsung“ ketina panaudoti „Qualcomm“ mikroschemų rinkinį, o ne „Exynos“. Telefonas taip pat turės 12 GB operatyviosios (RAM) ir 512 GB vidinės atminties.

Likusios „Samsung Galaxy Fold6“ sulenkiamo flagmano specifikacijos išliks labai panašios į ankstesnio modelio. Čia rasime 4 400 mAh talpos bateriją, USB-C įkrovimo lizdą, „Wi-Fi 6“, „Bluetooth 5.3“ ir NFC palaikymą. Pažvelkime į šio įrenginio kameras.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su optiniu vaizdo stabilizavimu ir f/1.8 diafragma. „Galaxy Fold6“ modelio nugarėlėje taip pat bus įmontuotas 10 MP teleobjektyvas su 3x optinio priartinimo galimybe, o trečioji kamera – 12 MP plataus kampo.

Ant išorinio „Samsung“ flagmano ekrano rasime 10 MP asmenukių kamerą, o po atlenkiamu ekranu bus paslėptas 4 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojantis objektyvas. Nesunku pastebėti, jog daugelis kamerų specifikacijų yra kone identiškos kaip ir „Galaxy Fold5“ modelyje, kuris debiutavo praėjusiais metais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas