Aiškėja pagrindinės „Realme 13 Pro“ išmaniojo telefono specifikacijos: pasiūlys aukštos raiškos asmenukių kamerą, „Qualcomm“ procesorių ir talpią bateriją su sparčiu įkrovimu

Lukas Snarskis

2024-07-20, 07:55 (atnaujinta 2024-07-20, 10:15)

0 komentarų

Kinijos kompanijos vadovai jau kuris laikas anonsuoja artėjantį „Realme 13 Pro“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymą. Kiek anksčiau, buvo skelbiama, kad pristatymas įvyks dar šį mėnesį, o dabar paaiškėjo ir oficiali išleidimo data.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Aiškėja pagrindinės „Realme 13 Pro“ išmaniojo telefono specifikacijos: pasiūlys aukštos raiškos asmenukių kamerą, „Qualcomm“ procesorių ir talpią bateriją su sparčiu įkrovimu

„Realme 13 Pro“ ir „Realme 13 Pro+“ pristatymas įvyks liepos 30 dieną, o visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale. Gamintojas žada, kad tai bus „pirmas profesionalus dirbtinio intelekto kameros telefonas“. Reklaminis plaktas atskleidžia, jog tokios savybės bus pritaikytos įrenginių kameroms.

Iki oficialaus pristatymo likus kiek mažiau nei dviem savaitėms – aiškėja ir daugiau informacijos. Dar nepristatytas „Realme 13 Pro“ modelis buvo aptiktas Kinijos ryšio sertifikavimo agentūros TENAA duomenų bazėje, o tai leidžia pažvelgti į pagrindines jo specifikacijas.

Naujasis „Realme 13 Pro“ turės 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekraną su Full HD+ raiška, o viršutinėje ekrano dalyje – 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Pats gamintojas yra patvirtinęs, jog pagrindinė telefono kamera turės 50 MP „Sony LYT-701“ sensorių.

Išmaniojo telefono nugarėlėje taip pat rasime ir 8 MP plataus kampo objektyvą bei 2 MP makro kamerą. „Realme 13 Pro“ turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2“ procesoriumi bei turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) ir 1 TB vidinės atminties. Įrenginio veikimą palaikys 5 050 mAh talpos baterija su 45W įkrovimu.

Kaip jau minėjome, oficialus „Realme 13 Pro“ serijos įrenginių pristatymas įvyks jau liepos 30 dieną. Visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas