Aiškėja pirmosios „Galaxy Flip6“ savybės: išmanusis turės ne tik talpesnes baterijas, bet ir atnaujintą išorinį ekraną bei pagrindinę kamerą

Lukas Snarskis

2024-01-31, 14:18 (atnaujinta 2024-06-06, 11:07)

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ šiemet jau surengė vieną didelį pristatymą, kurio metu buvo pademonstruoti naujausi „Galaxy S24“ serijos išmanieji telefonai. Dabar, bendrovė ruošiasi ir dar vienai spaudos konferencijai, kurios metu turėtų debiutuoti nauji sulenkiami įrenginiai bei kitos naujienos.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Aiškėja pirmosios „Galaxy Flip6“ savybės: išmanusis turės ne tik talpesnes baterijas, bet ir atnaujintą išorinį ekraną bei pagrindinę kamerą

„Samsung“ jau ne vienerius metus yra sulenkiamų išmaniųjų telefonų rinkos lyderė. Bendrovė kasmet pristato naujus „Galaxy Fold“ ir „Galaxy Flip“ serijos įrenginius, o pastaroji dažnai susilaukia kritikos dėl prasto baterijos tarnavimo laiko. „Samsung Galaxy Flip“ linijos modeliai dažniausiai turi kiek mažesnius akumuliatorius.

Praėjusiais metais pristatytas „Galaxy Flip5“ variantas turi tik 3 700 mAh talpos bateriją, tačiau gamintojas ruošiasi spręsti šią problemą. Šiemet turėtų debiutuoti naujasis „Samsung Galaxy Flip6“, kuris turės didesnę bateriją. Neoficialiais duomenimis, jos talpa turėtų siekti 4 000 mAh.

Ir nors „Samsung“ ketina didinti akumuliatorių talpą, tačiau konkurentai vis dar pateikia geresnius pasiūlymus. Pavyzdžiui, „Oppo“ pristatytas „Find N3 Flip“ išmanusis veikia su 4 300 mAh talpos akumuliatoriumi. Kaip bebūtų, 8 proc. didėsianti baterija turėtų būti geros naujienos tokių įrenginių gerbėjams.

Kaip ir visi tokio tipo sulenkiami įrenginiai, taip ir „Galaxy Flip6“ turės dvi baterijas, o kiekviena iš jų įmontuota skirtingoje įrenginio dalyje. Teigiama, kad vienoje dalyje bus montuojamas 1 097 mAh, o kitoje – 2 790 mAh talpos akumuliatorius. Palyginimui, analogiškos talpos bateriją turi ir neseniai debiutavęs „Galaxy S24“ bazinis modelis.

Neoficialiais duomenimis, „Samsung Galaxy Flip6“ turės 3,9 colių įstrižainės ekraną viršutinėje dalyje, kas taip pat turėtų būti geros naujienos. Praėjusiais metais pristatytas modelis turi tik 3,4 colių įstrižainės ekraną. Naujasis įrenginys taip pat turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, kas yra dar vienas ženklus atnaujinimas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas