Aiškėja pirmosios naujųjų „Huawei“ flagmanų specifikacijos, tačiau jų pristatymo gali tekti luktelėti gerokai ilgiau nei tikėtasi iki šiol

Lukas Snarskis

2024-07-23, 16:35

0 komentarų

Kinijos technologijų milžinė „Huawei“ per pastaruosius metus išgyveno ne pačius geriausius laikus, ypatingai žvelgiant į išmaniųjų telefonų departamentą. Tačiau nepaisant įvairiausių sankcijų, bendrovė ir toliau kuria naujus produktus.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Aiškėja pirmosios naujųjų „Huawei“ flagmanų specifikacijos, tačiau jų pristatymo gali tekti luktelėti gerokai ilgiau nei tikėtasi iki šiol

„Huawei“ šiemet ketina pristatyti naujus „Mate 70“ serijos išmaniuosius telefonus, kurių debiuto buvo laukiama rudenį. Dabar aiškėja, jog bendrovė nusprendė atidėti šių įrenginių pristatymą ir jis gali įvykti tik metų pabaigoje.

Praėjusiais metais „Huawei“ nustebino visus, kai pristatė savo „Mate 60 Pro“ su 7 nm architektūrą naudojančiu „Kirin 9000s“ mikroschemų rinkiniu, „SK Hynix“ operatyviosios atminties lustais ir kitais komponentais, kurie neturėjo būti prieinami, nes bendrovei taikomos sankcijos.

Remiantis naujausia informacija, „Huawei Mate 70“ serijos išmanieji telefonai gali turėti keletą svarbių patobulinimų, lyginant su savo pirmtakais, o vienas jų – galingesnis „Kirin 9100“ procesorius. Šios linijos įrenginiai taip pat gali turėti ir 1.K raiškos LTPO OLED ekranus su veido atpažinimo technologija. Pagrindinė kamera turėtų naudoti „OmniVision OV50K“ jutiklį.

Naujieji „Mate 70“ serijos išmanieji taip pat turėtų naudoti silicio baterijas, o jų talpa turėtų viršyti 5 000 mAh. Kaip bebūtų, „Huawei“ kol kas nėra paskelbę jokios oficialios informacijos apie naujuosius savo flagmanus. Deja, bet nežinoma ir kas lėmė šių įrenginių pristatymo nukėlimą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas