Aiškėja pirmosios „Samsung Galaxy A55 5G“ telefono savybės: jau žinoma ne tik pagrindiniai dizaino ypatumai, bet ir svarbiausios specifikacijos

Lukas Snarskis

2024-01-03, 14:34

3 komentarai (-ų)

Internete jau kelis mėnesius sklando įvairiausi gandai apie „Samsung“ ruošiamus nebrangius išmaniuosius telefonus. Kaip žinia, bendrovė kasmet pristato bent kelis „Galaxy A“ serijai priskirtus modelius.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Aiškėja pirmosios „Samsung Galaxy A55 5G“ telefono savybės: jau žinoma ne tik pagrindiniai dizaino ypatumai, bet ir svarbiausios specifikacijos

Pietų Korėjos milžinės vadovai dar gruodžio pabaigoje pristatė naujuosius „Galaxy A15 5G“ ir „Galaxy A25 5G“ išmaniuosius telefonus. Tačiau tai dar ne viskas. „Samsung“ jau netrukus turėtų pristatyti ir dar vieną modelį – tai „Galaxy A55 5G“, o dabar aiškėja ir daugiau informacijos apie šį įrenginį.

Viešoje erdvėje pasirodė dar nepristatyto „Samsung Galaxy A55 5G“ nuotraukos, kas leidžia matyti, jog šis modelis turės analogišką dizainą kaip ir neseniai pristatyti „Galaxy A15 5G“ ir „Galaxy A25 5G“ variantai. Išmanusis taip pat turėtų būti aprūpintas ir metaliniu rėmeliu.

Internete pasirodę nuotraukos atskleidžia ir tai, jog išmanusis telefonas bus prieinamas rožinės, šviesiai mėlynos bei tamsiai mėlynos spalvų. Naujasis „Galaxy A55 5G“ turės plokščią nugarėle su trimis vertikaliai išdėstytomis kameromis ir LED blykste. Taip, panašu, jog „Samsung“ nusprendė ir toliau visur naudoti dizaino linija, kuria dabar jau pasižymi daugelis bendrovės produktų.

Neoficialiais duomenimis, naujasis „Galaxy A55 5G“ išmanusis bus aprūpintas 6,5 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Įrenginys turėtų veikti su „Exynos 1480“ procesoriumi, turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą bei palaikys 25W įkrovimą.

Deja, tačiau tai yra visa informacija, kuri šiuo metu žinoma apie šią „Samsung“ naujieną. Galima išmaniojo telefono pristatymo data nėra žinoma, bet tai turėtų įvykti jau visai netrukus.

3 komentarų

Kada

Kada Samsungas pradės naudoti normalų krovimą ? 25 w šiais laikais. Jie girdėjo, kad yra ir 150 w, ir 240 w ?

Neapsimoka

Nes net 15 vatų greitąjį krovimą reikia išjungti dėl to kad baterija nebelaiko.

a tu protiskai nesveikas

nera esminis ir butinasis dalykas tavo tie 150 ar 300w.. ka tu čia pasirodysi?? nu tu greitu krovimu atitinkamai ir baterija silpsta, tik tiek kad greičiau įkraus, kai greit nudvės ir su laiku talpa kris.. 25W pakankamas greitis ir man krauna gerai, plius flagmanam pirmenybe tie didesni W kaip S serija su 45W, SAMSUNG kuria technologijas ir visiem vos netaiko ju technologijas, pirmaujas su SSD ir kitokiais lustais procesorius gali gamint tiem google, tiek snapdragon ir nereik varyt čia ką jie girdėje ko negirdėje.. nes tiesiog tai nėra svarbiausias aspektas gero išmaniojo telefono

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas