Aiškėja „Realme 12“ serijos telefonų specifikacijos: įrenginiai bus aprūpinti AMOLED ekranais ir gausybe atminties opcijų

Lukas Snarskis

2024-01-05, 08:05

0 komentarų

Lyg uraganas į išmaniųjų rinką įsiveržusi Kinijos bendrovė „Realme“ dabar pasidalino naujienomis apie atnaujintą šūkį. Nuo šiol kompanija naudos šūkį – „Make it real“. Kinijos kompanijos vadovas taip pat atskleidė, jog šiemet bus iš naujo apibrėžti prekinio ženklo standartai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Aiškėja „Realme 12“ serijos telefonų specifikacijos: įrenginiai bus aprūpinti AMOLED ekranais ir gausybe atminties opcijų

Antroje praėjusių metų pusėje „Realme“ pristatė „GT5“ serijos flagmanus, o jau dabar bendrovė ruošia ir dar keletą naujų išmaniųjų. Netrukus turėtų debiutuoti „Realme 12“ serijos išmanieji, o šią liniją sudarys trys įrenginiai – tai „Realme 12“, „Realme 12 Pro“ ir „Realme 12 Pro+“.

Kinijos ryšio sertifikavimo agentūroje TENAA buvo aptikti abu „Pro“ modeliai, o tai leidžia pažvelgti į šių išmaniųjų telefonų specifikacijas. Aiškėja tai, jog abu įrenginiai turės 6,7 colių įstrižainės ekranus su Full HD+ raiška. „Realme 12 Pro“ ir „Realme 12 Pro+“ taip pat turės po tris kameras nugarėlėje ir vieną priekinėje dalyje.

„Realme 12 Pro“ naudos procesorių, kurio taktinis dažnis sieks 2,2 GHz, tačiau koks lustas bus naudojamas – nėra žinoma. Išmaniojo telefono nugarėlėje – 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera, o taip pat ir 32 MP ir 8 MP objektyvai. Tikėtina, kad tai bus plataus kampo ir portretų kameros, o pastaroji pasiūlys ir 2x optinį priartinimą.

Šis įrenginys taip pat turės keturias operatyviosios (RAM) atminties opcijas – 6 GB, 8 GB, 12 GB arba 16 GB, o vidinės talpyklos – 128 GB, 256 GB, 512 GB ir 1 TB. Kokios kombinacijos bus siūlomos pirkėjams – kol kas nėra žinoma.

Kalbant apie „Realme 12 Pro+“, išmanusis telefonas turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 7 Gen 2“ procesoriumi. Nugarėlėje rasime 64 MP aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 50 MP bei 8 MP objektyvus. Vienas iš jų turėtų būti periskopinis teleobjektyvas, o kitas – plataus kampo.

Deja, tačiau daugiau informacijos apie naujuosius „Realme 12“ serijos išmaniuosius telefonus nėra. Kol kas nėra žinoma ir kada galėtų įvykti jų debiutas. Atsižvelgiant į tai, jog „Realme“ šių modelių pristatymą anonsuoja dar nuo praėjusių metų gruodžio – tai galėtų įvykti jau netrukus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas