Aiškėja „Realme 12“ serijos telefonų specifikacijos: įrenginiai bus aprūpinti AMOLED ekranais ir gausybe atminties opcijų

Lukas Snarskis

2024-01-05, 08:05

0 komentarų

Lyg uraganas į išmaniųjų rinką įsiveržusi Kinijos bendrovė „Realme“ dabar pasidalino naujienomis apie atnaujintą šūkį. Nuo šiol kompanija naudos šūkį – „Make it real“. Kinijos kompanijos vadovas taip pat atskleidė, jog šiemet bus iš naujo apibrėžti prekinio ženklo standartai.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Aiškėja „Realme 12“ serijos telefonų specifikacijos: įrenginiai bus aprūpinti AMOLED ekranais ir gausybe atminties opcijų

Antroje praėjusių metų pusėje „Realme“ pristatė „GT5“ serijos flagmanus, o jau dabar bendrovė ruošia ir dar keletą naujų išmaniųjų. Netrukus turėtų debiutuoti „Realme 12“ serijos išmanieji, o šią liniją sudarys trys įrenginiai – tai „Realme 12“, „Realme 12 Pro“ ir „Realme 12 Pro+“.

Kinijos ryšio sertifikavimo agentūroje TENAA buvo aptikti abu „Pro“ modeliai, o tai leidžia pažvelgti į šių išmaniųjų telefonų specifikacijas. Aiškėja tai, jog abu įrenginiai turės 6,7 colių įstrižainės ekranus su Full HD+ raiška. „Realme 12 Pro“ ir „Realme 12 Pro+“ taip pat turės po tris kameras nugarėlėje ir vieną priekinėje dalyje.

„Realme 12 Pro“ naudos procesorių, kurio taktinis dažnis sieks 2,2 GHz, tačiau koks lustas bus naudojamas – nėra žinoma. Išmaniojo telefono nugarėlėje – 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera, o taip pat ir 32 MP ir 8 MP objektyvai. Tikėtina, kad tai bus plataus kampo ir portretų kameros, o pastaroji pasiūlys ir 2x optinį priartinimą.

Šis įrenginys taip pat turės keturias operatyviosios (RAM) atminties opcijas – 6 GB, 8 GB, 12 GB arba 16 GB, o vidinės talpyklos – 128 GB, 256 GB, 512 GB ir 1 TB. Kokios kombinacijos bus siūlomos pirkėjams – kol kas nėra žinoma.

Kalbant apie „Realme 12 Pro+“, išmanusis telefonas turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 7 Gen 2“ procesoriumi. Nugarėlėje rasime 64 MP aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 50 MP bei 8 MP objektyvus. Vienas iš jų turėtų būti periskopinis teleobjektyvas, o kitas – plataus kampo.

Deja, tačiau daugiau informacijos apie naujuosius „Realme 12“ serijos išmaniuosius telefonus nėra. Kol kas nėra žinoma ir kada galėtų įvykti jų debiutas. Atsižvelgiant į tai, jog „Realme“ šių modelių pristatymą anonsuoja dar nuo praėjusių metų gruodžio – tai galėtų įvykti jau netrukus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas