„Android“ telefonus gali pasiekti pokyčiai, kurie nepatiks daugeliui: netrukus gali atsirasti nauja erzinanti funkcija, sužinokite kokia

Tomas Eidukevičius

2024-02-06, 10:33

4 komentarai (-ų)

„Google Play“ parduotuvė šiuo metu yra didžiausia tokio tipo programėlė pasaulyje, kuri įdiegta kone kiekviename „Android“ išmaniajame telefone. „Google“ nuolat atnaujina ne tik šią parduotuvę, bet ir rūpinasi įvairiomis „Android“ naujovėmis, kurios suteikia vartotojams papildomų galimybių.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Android“ telefonus gali pasiekti pokyčiai, kurie nepatiks daugeliui: netrukus gali atsirasti nauja erzinanti funkcija, sužinokite kokia

Telefonuose esančių programėlių atnaujinimas – itin svarbi procedūra, kuri leidžia išbandyti naujoves, tačiau taip pat suteikia ir papildomo saugumo. Saugumo ekspertai rekomenduoja pasirūpinti, kad telefone su „Android“ operacine sistema veiktų naujausia programinės įrangos versija, o „Google“ planuoja ir su tuo susijusius pakeitimus.

„Android“ programėlių kūrėjai gali pasirūpinti, jog išmaniųjų telefonų naudotojai būti informuoti apie naujesnę aplikacijos versiją. Tokius pranešimus, kurie atsiranda pačioje programėlėje naudoja nedaugelis kūrėjų, tačiau jau netrukus jie gali erzinti daugelį iš mūsų ir bus matomi iki kol nebus atnaujinta aplikacija.

Siekdama padėti kūrėjams įspėti naudotojus, kurie yra „įstrigę su pasenusiomis ar nepalaikomomis programėlių versijomis", „Google“ ketina pasiūlyti „naują priemonę“, kuri paragins programėlės naudotojus atsinaujinti. Tokie pasikeitimai turėtų būti itin svarbūs ir aplikacijų kūrėjams, nes tai užtikrintų, jog vartotojai naudojasi naujausia versija.

Pranešama, jog „Google“ planuojami „Android“ operacinės sistemos atnaujinimai siųstų vartotojams pranešimus apie programėlės atnaujinimus tuomet, kai ji būtų atidaroma. Vienas iš naujų raginimų - per visą ekraną rodomas puslapis su užrašu „Update available“ ir papildomu prierašu, kuris informuoja, jog norint naudotis programėle – būtina atsisiųsti naujausią versiją.

„Google“ pažymi, kad daugiau nei 50 proc. naudotojų reaguoja į raginimus, todėl daugiau jų gali naudotis geriausiomis kūrėjų programėlių versijomis. Taigi, jei esate „Android“ naudotojas ir matote raginimą, kuriame prašoma atnaujinti programėlę, nedelsdami paspauskite mygtuką „Atnaujinti“, ir galbūt tai leis išbandyti naujoves, apie kurias dar net nežinojote.

4 komentarų

Android_User

Atnaujinimai gerai tiek optimizacijos klausimu, pataisymu ir saugumo ar nauju funkciju atžvilgiu, bet tie pranešimai gal gerai, kad žmonės nesidomi ar yra naujesne versija ir paskui skundžias, kad neveike koks app's arba prastai veikia, plius kai išeina nauja versija ir prastai veikia, atsinaujint gerai su pataisymais. bet va kalbant apie platformas manau iOS geriau optimizuoja kūrėjai savo app's ir pataiso klaidas, nei su android platforma, kad ir tas discord, kai išėjo su nauju UI, pradėjo lieviau veikti, striginėti, kiek mano žiniai ant iOS viskas puikiai ten ;/ tai tie atsinaujinimai tolimesni, kažkiek padėjo, bet vistiek norėtusi geriau..

Beraštis stalius

su laiku ir sukakus dviem metams telefone bus rodomas pranešimas per pusė ekrano, kad laikas pirkti kitą.

Asd

Į "Android" telefonus ir taip siunčiami pranešimai apie galimybę atsinaujinti programėles kol visų neatnaujini. Tai čia skirtumas nedidelis.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas