Antradienį įvyks naujojo „Poco M6 4G“ išmaniojo telefono pristatymas, tačiau pagrindinės jo specifikacijos žinomos jau dabar, paaiškėjo ir įrenginio kaina

Lukas Snarskis

2024-06-10, 14:55

0 komentarų

„Poco“ atstovai dar praėjusių metų pabaigoje pristatė „Poco M6“ išmanųjį telefoną. Kaip ir įprasta „Xiaomi“ ir jos dukterinėms bendrovėms, nors „M6“ modelis ir atrodo kaip visiškai naujas įrenginys, tačiau išties yra kiek kitaip. Pasirodo, šis modelis yra identiškas neseniai debiutavusiam „Redmi 13C 5G“ išmaniajam.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Antradienį įvyks naujojo „Poco M6 4G“ išmaniojo telefono pristatymas, tačiau pagrindinės jo specifikacijos žinomos jau dabar, paaiškėjo ir įrenginio kaina

Dukterinė „Xiaomi“ bendrovė ruošiasi pristatyti ir dar keletą naujų „Poco M6“ serijos išmaniųjų telefonų – netrukus turėtų debiutuoti „M6 Plus“ modelis, o taip pat ir naujasis „Poco M6 4G“. Būtent pastarasis variantas bus pademonstruotas jau rytoj.

Iki pristatymo likus tik kiek daugiau nei 24 valandoms – jau žinoma kokias savybes pasiūlys naujasis „Poco M6 4G“. Paaiškėjo, jog šis išmanusis telefonas bus tas pats „Redmi 13“, tik su kitu pavadinimu. Tai reiškia, kad pagrindinis šios naujienos akcentas – 108 MP kamera nugarėlėje.

Naujasis „Poco M6 4G“ turės 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o čia panaudotas „Samsung ISOCELL HM6“ vaizdo jutiklis, kuris pasiūlys ir 3x priartinimo galimybę. Nugarėlėje taip pat rasime ir 2 MP makro objektyvą, o priekinėje dalyje – 13 MP asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas turės 6,79 colių įstrižainės LCD ekraną su Full HD+ raiška ir 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Maksimalus „ Poco M6 4G“ ekrano ryškumas – 550 nitų, o visa priekinė dalis apsaugota „Gorilla Glass“ apsauginiu stiklu. Tiesa, gamintojas neatskleidė koks tiksliai stiklo modelis panaudotas.

„ Poco M6 4G“ veiks su „MediaTek Helio G91 Ultra“ procesoriumi ir turės 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Išmaniojo veikimą palaikys 5 030 mAh talpos baterija su 33W greituoju įkrovimu.

Kompanijos atstovai paskelbė, jog šis išmanusis telefonas turėtų kainuoti maždaug 120 eurų, o už šią kainą bus siūlomas modelis su 6 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties. Tiesa, kol kas nėra žinoma ar „Poco M6 4G“ bus pasiūlytas ir Lietuvoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas